Home » Silniční cyklistika, Týmy & závodníci, Za jízdy

Hranaiová najíždí s novým týmem ve Španělsku

Submitted by on Sobota, 18 Únor 2012No Comment
Hranaiová najíždí s novým týmem ve Španělsku

Do druhé poloviny se láme první soustředění české cyklistky Kataríny Hranaiová v jejím novém švýcarském týmu Bigla. V nadcházejícím týdnu se celý ženský manšaft ve Španělsku přesune najíždět do hor.

„V první části jsme jezdily ve zvlněném terénu a teď už nás čekají více kopce, když se pomalu dostáváme do horského prostředí,“ řekla Katarína Hranaiová exkluzivně po pátečním, čtyřapůlhodinovém tréninku, v němž nastoupala takřka dva kilometry.

Hranaiové švýcarský tým Bigla je na společném, více než dvoutýdenním soustředění ve španělském Benidormu.

Cyklistka z Rokycan nejen, že najíždí kvalitní kilometry, které by si v domovině teď jen těžko připsala, ale konkrétně se po změně týmu seznamuje s novým dívčím kolektivem. Angažmá si zatím nemůže vynachválit. „Týmové zajištění je perfektní. Stále je s námi doprovodné vozidlo, máme masáže a vše potřebné. Děvčata jsou mlaďounké, energické a odhodlané. Počasí nám přeje a prostředí je tu krásné, takže máme ideální podmínky jak pro trénink, tak i pro poznávání. Myslím, že jsme bezva banda a moc si to užívám,“ dodala nadšeně Katarína Hranaiová, kterou za dva týdny čeká první letošní závod. Už 3. března pojede v belgickém Wanze.

Patrik Pátek

Comments are closed.