Home » Foto, Týmy & závodníci, Za jízdy, Závody

Favorit Brno – tři vítězství a několik pódiových umístění o uplynulém víkendu

Submitted by on Čtvrtek, 19 Září 2019703 Comments
Favorit Brno – tři vítězství a několik pódiových umístění o uplynulém víkendu

Ve čtvrtek se představil Adam Křenek na mezinárodním závodě GP Favoritu Brno, kde startoval i olympijský vítěz z Ria Elia Viviani. V omniu juniorů skončil na krásném osmém místě. V pátek byla na programu tradiční Přilba Moravy, která patří k vyvrcholení dráhové sezóny. V kategorii mladších žákyň jsme měli na bedně hned dvojnásobné zastoupení v podobě vítězné Alice Mikuláškové a stříbrné Elen Lazarové. Shodnou pozici obsadil Filip Richter mezi kluky. V Kategorii kadetů jasně dominoval Štěpán Telecký, v juniorech Adam Křenek vybojoval čtvrté místo a bronzová medaile připadla Gabriele Svobodové v juniorkách. V sobotu se závodní kolotoč přesunul do Prostějova. Zde se jel poslední mistrovský závod letošní sezóny a dvojice kadetů, Štěpáni Široký a Telecký si vyjeli bronzové medaile. V juniorech rychle spojená dvojice Adam Křenek s Filipem Řehou (Force team Jeseník) v závěru sahali titulu, než je defekt 8 kol před cílem sesunul na bronzovou pozici. V rámci SCM se dařilo děvčatům z Břeclavi, když dvojice Barbora Němcová s Michaelou Poulovou získala stříbrnou medaili a Anna Jaborníková bronz. Neděli jsme zakončili kritériem v Břeclavi, kde jsme v mezinárodní konkurenci posbírali mnoho pódiových umístění a to konkrétně, první místo v podání Alice Mikuláškové, třetí místo zásluhou Elen Lazarové, shodně v mladších žákyních. Krásným výsledkem překvapil Kristian Vavro, když si zaslouženě dojel pro bronzovou medaili v žácích a Daniel Vysočan, jenž zopakoval stejné umístění v kadetech.  V juniorkách pak završila úspěšný den Gabriela Svobodová opět třetím místem.

703 Comments »

  • ディズニー積み木 said:

    These functioned by reducing an insulated hood over the cooking pot as soon as the heat had been switched off.

  • 天気予報 埼玉北部 said:

    Erythranthe, the monkey-flowers and musk-flowers, is a diverse plant genus with greater than a hundred and twenty members (as of 2022) in the family Phrymaceae.

  • web site blog said:

    blog web site index.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.