Home » Foto, Týmy & závodníci, Za jízdy

Expres CZ – Tufo Team Kolín zahajuje novou sezónu

Submitted by on Pátek, 3 Březen 2023No Comment
Expres CZ – Tufo Team Kolín zahajuje novou sezónu

Jen před pár dny jsme Vás lákali k povzbuzení našich reprezentantů na Mistrovství světa v cyklokrosu a nyní Vám již budeme psát o prvních MTB úspěších. Ale ještě před tím dáme rádi prostor zhodnocení uplynulé sezóny při tradičním vyhlášení ankety o nejlepší sportovce města Kolína za rok 2022.
Nejvýraznější výsledky zaznamenali tito naši sportovci:
Eva Drhová 2. v kategorii mládež jednotlivci, Tým juniorů 3. v kategorii mládež družstva, František Hojka  4. v kategorii mládež jednotlivci, Tereza Tvarůžková 5. v kategorii dospělí jednotlivci.

Ihned poté co byla zhodnocena předchozí sezóna, se naši závodníci pustili do práce, aby i ta nadcházející byla plná skvělých výsledků. Ženou činu se hned z kraje sezóny stala Tereza Tvarůžková. Ta se účastní kempu pod hlavičkou národní reprezentace v Řecku, kde se již představila na novém týmovém materiálu Moondraker F Podium DC R se zapletenými koly Equator obutých na nových pláštích TUFO XC 11. Výhodou tamního soustředění je i možnost účastnit se prestižních mezinárodních závodů Salamina race. V prvním závodě brala Terka krásné 2. místo a další závodní den jí patřilo 4. místo a nasbírala tak cenné UCI body pro nominaci na OH v Paříži.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.