Home » Aktuální téma, Cyklokros, Foto, MTB, Silniční cyklistika, Závody

Přilby CATLIKE za nové příznivé ceny

Submitted by on Sobota, 13 Květen 2023No Comment
Přilby CATLIKE za nové příznivé ceny

Portugalská značka CATLIKE, kterou na český trh dováží firma CYKLOŠVEC přichází do nové sezóny s novými cenami. Nejpopulárnější model Whisper, určený pro všechny odnože cyklistiky se s cenovkou dostal pod 2000Kč. Topmodely Mixino (nově 3790 Kč) a Kilauea (4190 Kč) jsou určeny pro výkonnostní sportování především na silnici. Léty prověřená přilba Kompact´o je nyní nabízena ve čtyřech barvách včetně odnímatelného štítku za 1790 Kč. Značka nezapomíná ani na děti a juniory a nabízí jim model Kitten v ceně 990 Kč, vzhledem evokující topmodely Catlike. V nabídce kromě přileb nechybí ani ucelená řada sportovních treter pro silniční, gravel i MTB použití.

Letos bude opět po několika letech závodit v přilbách Catlike team CK Příbram Fany Gastro, pokračuje v nich i Galaxy CykloŠvec Stevens team, Team Novo Nordisk s Matyášem Kopeckým, Efapel a další řada zahraničních týmů. Catlike bude tradičně partnerem seriálů závodů Galaxy Stevens série a Jihočeský MTB pohár.

Více na www.cyklosvec.cz

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.