Home » MTB, Pozvánky k závodění, Za jízdy, Závody

STEVENS 50 PODRALSKO slaví desáté výročí

Submitted by on Sobota, 26 Leden 2019No Comment
STEVENS 50 PODRALSKO slaví desáté výročí

Proč si již v zimě nedat předsevzetí, že až sníh definitivně opustí naše kraje, začnete pravidelně trénovat a jezdit na kole. Na tom není asi nic neobvyklého, ale proč se rovnou nezúčastnit nějakého cyklistického závodu.

V Osečné u Liberce odstartuje 6. 4. 2019 již desátý ročník maratonu STEVENS 50 PODRALSKO. Tento oblíbený otvírák nové cyklistické sezóny je první zastávkou seriálu GALAXY STEVENS SÉRIE. Závod je určen jak pro profesionální jezdce, tak i pro širokou sportovní veřejnost.

Oblast, mezi Mimoní, Stráží pod Ralskem, Hamrem na Jezeře a Osečnou, dává možnost příjemného ježdění na zpevněných cestách i asfaltových silničkách, s krásnými výhledy na dominanty tohoto kraje, kterými jsou Bezděz, Děvín a Ralsko. Oblast bývalého vojenského prostoru má svojí zvláštní a jinde neopakovatelnou atmosféru! Pořadatelé ze SpinFitu Liberec připravili rychlou a nenáročnou trať vhodnou jako rozjezdový závod do nové cyklistické sezóny. Charakter tratí umožňuje na začátku sezóny roztočit nohy do opravdu vysokého tempa. Všichni si zde zajedou pohodový a rychlý závod v mírně zvlněném terénu.

Závodníci si mohou vybrat trasu 58 km nebo 25 km. Vítězové všech 17 kategorií se mohou těšit na hodnotné ceny a pro všechny účastníky maratonu se bude losovat tradiční bohatá tombola. Právě trať 25km je vhodná pro všechny maminky a jejich větší ratolesti, kteří jsou aktivní a rádi se projedou oblastí s výjimečně zachovalou přírodou.

Zázemí závodu bude v základní škole Osečná. Teplé občerstvení se bude podávat ve školní jídelně. Všichni závodníci, kteří se přihlásí předem, získají pamětní ručník závodu.

Přijeďte s námi oslavit desáté výročí maratonu v Osečné. Pořadatelé se těší na všechny, kteří si 6.4.2019 přijedou zazávodit. Více informací najdete na www.galaxy-serie.cz a www.spinfit.cz.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.