Home » Foto, Týmy & závodníci, Za jízdy

Český pohár pokračuje více než úspěšně

Submitted by on Pondělí, 2 Květen 2022No Comment
Český pohár pokračuje více než úspěšně

Krásná a technická trať ve Městě Touškov hostila druhý díl Českého XCO poháru. I zde naši závodníci ukázali co v sobě majíI nadále skvělé výkony předvádí junior Patrik Černý, aktivně jezdící v čelní tříčlenné skupině, kde se snažil udávat tempo závodu, ale dva z jeho soupeřů byli nakonec silnější. V cíli tak bral velmi dobré 3.místo. Svého týmového kolegu v cíli závodu atakoval jeho týmový kolega a v Touškově na 4.místě skvěle jedoucí Daniel RubešOba junioři si svými výkony vybojovali nominace hned na dvě významné reprezentační akce. Tento víkend totiž startuje právě Dan Rubeš společně s Františkem Hojkou pod hlavičkou cyklokrosové reprezentace na prestižním etapovém závodě GP West Bohemia a hned víkend na to duo Černý, Rubeš startuje za národní reprezentaci na prvním Světovém poháru v AlbstadtuZa svými mladšími kolegy nezůstávají v pozadí ani jejich starší a zkušenější kolegové. Zejména Robert Hula prokazuje obrovský progres výkonostiOdměnou mu v Touškově bylo 3. místo v kategorii do 23 let. Na Terku Tvarůžkovou, zbyla nepopulární 4. příčka ve velmi silné mezinárodní konkurenciPoslední a zároveň nejmladší medailistkou bylanedělním velice blátivém programu 3. starší žákyně Eva DrhováVšichni zmínění pánové navíc startovali i druhý den. Nejlépe se na Slovensku dařilo v silné mezinárodní konkurenci 3. Matějovi Ulíkovi. ANěmecku pak 11. Patrikovi ČernémuVelmi zajímavý je i pohled do celkového pořadí po dvou podnicích národního poháru.
Vezmeme
to stručně po kategoriích:
Žákyně
II 2. Eva Drhová
Junioři
2. Patrik Černý, 4. Daniel Rubeš, 6. František Hojka
Ženy
U23 2. Karolína Bedrníková
Muži
U23 2. Robert Hula
Ženy
elite 2. Tereza Tvarůžková
Muži
elite 2. Matěj Ulík

V nadcházejících víkendech na naše závodníky čekají dva světové podniky. O víkendu 6.8května to je Světový pohár v německém Albstadtu a 13.15. května pak domácí Světový pohár v Novém Městě na Moravě.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.