Home » Aktuální téma, Foto, MTB, Týmy & závodníci, Závody

Z Nového Města do Albstadtu

Submitted by on Pátek, 29 Květen 2015No Comment
Z Nového Města do Albstadtu

Minulý týden se v Novém Městě na Moravě roztočil kolotoč závodů SP MTB XCO 2015. Po úvodním díle, je ten druhý naplánován hned na tento víkend do německého Albstadtu…

Na trati v NMNM reprzentovala náš team pětice Vendy Kuntová, Elen Vaníčková, Pavel Skalický, Tomáš Paprstka a Filip Eberl. Upřímně však musíme říci, že jsme od vystoupení před domácím publikem čekli od našich závodníků víc. Elen Vaníčková a Pavel Skalický svůj závod vůbec nedokončili a Tomáš Paprstka se ztrátou jednoho kola obsadil v elitní mužské kategorii 93. místo. Závod bez ztráty okruhu dokončili tedy pouze Vendy Kuntová na 36. místě v kategorii žen do 23 let a v elitě můžů sedmdesátý Filip Eberl. No, bylo už i lépe a věříme, že zase bude ;-)!

Výsledky z NMNM se odrazili i v teamové nominaci na další závod SP do německého Albstadtu. Tam dnes odcestoval pouze Tomáš Paprstka a Filip Eberl. Oba startují v kategorii mužů elite, která má svůj závod naplánován na neděli v 14:30 hodin. Tak hodně štěstí, hoši!

Početnější skupina se v sobotu zúčastní závodu Kolo pro život v Úpici, kde by si závodníci měli říci o start na blížícím se MČR v maratonu.

Kompletní fotogalerie z NMNM zde…

Comments are closed.