Home » Aktuální téma, Foto, Týmy & závodníci, Závody

Lubomír Mošnička na Blinduro 500

Submitted by on Čtvrtek, 16 Květen 2019No Comment
Lubomír Mošnička na Blinduro 500

Lipno 11-12.5.: Kdo by chtěl vyzkoušet enduro disciplínu, měl by vyrazit na Blinduro. Skvělá organizace, skvělá lokalita plná pěkný trailů, které v sobě mají snad vše co enduro nabízí. Kořeny, kameny, hrabanku a jsou jezdivé a k tomu všemu ještě výborně značené. Celkově jsem bral 92 místo (na startu bylo přes 500 závodníků), 33 ve své kategorii. Dva dny na oči, dva dny v počasí, kde by psa nevyhnal z domu a stejně člověk měl pomyslný rohlík na tváři. Opět jsem si to neskutečně užil, i když během závodu bych řekl něco jiného, už se těším na další závody, které jsou 18.-19.5. v Koutech nad Desnou, které se jedou v rámci EnduroSerie.

Ještěd 4.-5.5.: první závod EnduroSerie, letos se začátek série výborně povedl. Chvilku jsme si všichni říkali, že je apríl. Ještěd byl totiž během sobotního tréninku zahalen sněhovým popraškem a zima byla neskutečná. Tratě i přes velké polomy stromů byly připraveny perfektně a to, že Elitě sebrali RZ mi nějak nevadilo, protože i tak to bylo náročné. Tak asi jako vždy na Ještědu, který je skutečně rychlý, technický a v kombinaci s deštěm, sněhem to ještě znásobte. Celkově jsem bral 86 místo a 33 ve své kategorii.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.