Home » Technika & Recenze, Tip týdne

PŘILBA CATLIKE SAKANA

Submitted by on Sobota, 3 Prosinec 2011No Comment
PŘILBA CATLIKE SAKANA

Exkluzivně designovaná přilba s nově vyvinutým a patentovaným Air Tube Systémem. Revoluční soustava vnitřní, vzduchem naplněné sítě, která posiluje strukturu přilby, zvyšuje bezpečnost a lehkost přilby. Velkolepé vzduchové kanály na stranách přilby jsou umístěné přesně tak, aby odváděly horký vzduch pryč a zajišťovaly proudění chladného vzduchu ze všech stran. Nejpůsobivější ze všech je umístění a skladba jednotlivých křidélek – speciálně designovaných tak, aby se v případě nárazu složila na sebe a zajistila nejvyšší možnou ochranu hlavy jezdce. Sakana je vrcholnou ukázkou přilby, která v sobě spojuje lehkost, skvělé odvětrání a bezpečnost.

Použité technologie:

IN MOLD-Proces, při kterém je tvrdá vnější skořepina pevně spojena s vnitřní polystyrénovou pěnou v jeden nedělitelný celek, zvyšuje odolnost proti nárazům a zlepšuje rozložení energie nárazu

MPS-Catlike exkluzivní zadní upínací systém

MPS (Multi Poziční Systém) umožňuje nastavení zadní části upínacího systému v různých směrech: nahoru-dolů (dle tvaru hlavy), od sebe-k sobě (dle obvodu hlavy)

DUAL FLOW-Exkluzívní Catlike design – velké přední vstupní vzduchové otvory jsou spojeny s velkými zadními výstupními otvory. To umožňuje konstantní odvětrání přilby tak aby bylo vyloučeno přehřátí.

LNP-Low Nape Protection – design založený na specifickém snížení zadní části helmy, které poskytuje lepší ochranu týla.

AIR TUBE SYSTEM-Technologie vyvinutá a patentovaná firmou Catlike, kdy vnitřní síť umístěná v jádru přilby posiluje její strukturu, zvyšuje bezpečnost a snižuje hmotnost. Air Tube Systém je tvořený dutými pružnými trubičkami naplněnými vzduchem, které tvoří vnitřní pletivo, působící jako bezpečnostní složka v případě nárazu, zvyšující účinnost absorpce nárazové energie.

Velikosti: SM 51-53cm, 280 g MD 54-57cm, 290 g LG 58-59cm, 300 g XL 60-61cm, 330 g 15 větracích otvorů, odnímatelný štítek (dodáván v ceně přilby)

Cena: 2990 Kč

Další info: zde

Comments are closed.