Home » Aktuální téma, Technika & Recenze, Tour de France

PUMPA TOUR DE FRANCE DUOPÍST S MANOMETREM

Submitted by on Středa, 26 Březen 2014No Comment
PUMPA TOUR DE FRANCE DUOPÍST S MANOMETREM

Nápis  Tour de France dnes není k vidění pouze na suvenýrech prodávaných v rámci slavného závodu, ale s notoricky známým logem můžete získat prakticky  cokoliv na váš bicykl. Tour de France je dnes také značka doplňků se širokým sortimentem, od rukavic, přes přilby až třeba po dětská odrážedla.

K nám se velká část dováží a tak vás můžeme seznámit s praktickou mini hustilkou. Zda si s ní Lance Amstrong ofukoval bolavé rány vám neřekneme, ale určitě bychom mu jí doporučili.

Pumpička si nehraje na  high end produkt s kosmickými vlastnostmi,  ale zůstává při zemi s cenou i výkonem v rozumném poměru.  Tělo má vyrobeno z  hliníkové slitiny, to by mělo zaručit delší životnost a nižší hmotnost.

Rukojeť pumpičky je pro co nejlepší úchop pogumována a její tvar dobře padne do ruky při huštění. Díky vroubkování  a neklouzavému povrchu je práce s pumpičkou příjemná.

Po nastrčení hlavice do ventilku spojení utáhneme páčkou. Výhodou je dvojí otvor pro ventilek, takže můžeme bez problému střídat pumpičku jak na galuskový, tak i autoventilek.

K vizuální kontrole při práci slouží integrovaný manometr, který ukazuje hodnoty v barech a PSI, stupnici má ještě zajímavě barevně odlišenou na kategorie ATB/Hybrid/Road. Maximální hodnota, kterou lze s pumpičkou dosáhnout, je tlak 125 PSI/ 8,5 baru. Plastový držák, který se montuje ná rám kola je součástí balení.

Pumpičku pořídíte za příjemnou cenu 239 Kč u Cyklo Švec, stejně jako další produkty pod značkou Tour de France.

Mike Koukal

Comments are closed.