Home » Foto, Týmy & závodníci, Za jízdy

KC Slavia v říjnu

Submitted by on Pondělí, 14 Říjen 20244 Comments
KC Slavia v říjnu

Právě skončený závod ČT Author Cup byl pro nás posledním závodem sezóny. Z výsledkového hlediska se sice naši závodníci neprosadili ani do první stovky, nejlepším umístěním bylo 117-té místo Ondřeje Berana, ale tentokrát nám až tak o výsledky nešlo. Sice se každý snažil dojet co nejlépe, ale šlo hlavně o to, rozloučit se aktivním způsobem se sezónou, která byla jak pro někoho úspěšná pro někoho ne. Z důvodů dopravních nehod, kde léčení, ale ani odškodnění materiálních škod ještě není zcela uzavřeno, nás letos závodilo méně než v předchozích letech. Například umístění Jana Kučery na 364. místě absolutního pořadí a 68. v kategorii, je obrovskou výhrou. Před 11 měsíci ho srazil řidič dodávky v protisměru v Říčanech a nejlepší závodník Slavie z roku 2023, se teprve po roce  opět postavil na start. Další zranění z nehody měl Karel Šíma, což znamenalo předčasné ukončení skvěle rozjeté sezóny a místo účasti na mistrovství světa, přišla léčba zranění. I přes zranění se propadl pouze na 2. místo v celkovém pořadí Prima MTB Cupu.  Přes tyto nehody se v letošním roce hodně povedlo, mimo již zmíněného 2.místa Karla Šímy v Prima MTB Cupu, se povedlo našemu předsedovi vybojovat celkově 3.místo v Extralize Masters a 4. místo v Giant lize masters. Takže 3 celoroční soutěže skončily dvěma umístěními na stupních vítězů. Za to děkujeme našim partnerům, bez kterých bychom těchto výsledků nemohli dosáhnout, ať již jde o finanční dary, zajištění -materiální, zdravotní, výživové i tréninkové. Doufáme, že s námi zůstanete i v následující sezóně.  Nyní závodníkům nastává přechodné období, takže je čas odpočívat, ale aktivně. Právě probíhá v Praze na Spořilově, Festival cyklistiky, kde se můžete setkat nejen s osobnostmi české cyklistiky, ale můžete si také prohlédnout nové kolekce, a to hned několika cyklistických firem. V listopadu nám bude 132 let, takže 2.11. se zase přesuneme v čase do rolu 1892, kdy náš klub vzniknul a pojedeme se podívat na 5 míst spojených s naší historií – Tour de Slavia 2024. 14.11, večer na Slavii, odstartuje zimní příprava a zahájení 133 sezóny klubu. Těšíme se proto na vás u dalších přehledů naší činnosti a držte nám palce.

 

4 Comments »

  • Increase website traffic with guest posts said:

    I appreciate the simplicity of your explanation.

  • Muhasebeci said:

    Your blog is a constant source of inspiration for me. Your passion for your subject matter is palpable, and it’s clear that you pour your heart and soul into every post. Keep up the incredible work!

  • Ankara Mali Müşavir said:

    Your blog is a constant source of inspiration for me. Your passion for your subject matter shines through in every post, and it’s clear that you genuinely care about making a positive impact on your readers.

  • Boost website rankings through guest posting said:

    This post really resonated with me—great work!

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.