Home » Aktuální téma, Týmy & závodníci

Tour de Slavia

Submitted by on Pondělí, 17 Listopad 2014No Comment
Tour de Slavia

I v říjnu jsme měli několik pěkných umístění, ale těší nás i celkové umístění mnoha našich závodníků v celoročních soutěžích. Jmenovitě to byli Pavel Jelínek, Jan Kučera a Karel Kopr. Více jako vždy naleznete níže v přehledu výsledků. Rovněž bych vás rád informoval o akci, kterou sezónu končíme a zároveň zahajujeme přípravu na tu novou. Již druhý rok s názvem „Tour de Slavia“. Touto akcí jsme si připomenuli 122. narozeniny našeho klubu a potažmo i celého klubu SK Slavia Praha. Vyjeli jsme od Edenu, přes zastávku na dráze Na Třebešíně jsme se dostali na Ohradu, kde jsme zavzpomínaly na legendy našeho klubu jakými byli Vejtruba, Haupt, Rozvoda, Trčka a další.
Přes další zastávky u Slovanského domu a na Letné jsme se dostali na Strahov, kde jsme letošní sezónu uzavřeli a těšíme se již na tu další v naší historii s pořadovým číslem 123.

Výsledky říjen:
4.10. TBC série Bernartice P.Jelínek 2.místo kat.B 5.10. UAC EKOR cup Kralupy n/V. J.Kučera 2.místo kat.Masters 18.10. UAC Jesenický surovec – J.Kučera , 5. místo v kat M2. Z celoročního hlediska je velice potěšující celkové vítězství Pavla Jelínka v soutěži Jihočeské amatérské ligy v kategorii 30-39.let.
Potěšili nás i druhá místa Jana Kučery a Karla Kopra a to v soutěži UAC EKOR cup a Na cesty cup, Giant liga Plzeň. Karel Kopr ještě přidal celkově 4.místo v Extralize Masters v kat. M 40.

Doufáme, že se i v nové sezóně povede našim závodníkům stejně dobře jako letos. Celková bilance je: 11. vyhraných závodů. 27× jsme stanuli na stupních vítězů a celkem jsme startovali na 51 závodech.

Karel Kopr
Předseda KC Slavia Praha

Comments are closed.