Home » Aktuální téma, Foto, MTB, Závody

Fotogalerie ze Světového poháru MTB 2017 v Novém Městě na Moravě

Submitted by on Úterý, 23 Květen 2017No Comment
Fotogalerie ze Světového poháru MTB 2017 v Novém Městě na Moravě

Na Světovém poháru MTB v Novém Městě na Moravě se sešla světová bikerská elita a tradičně i spousta fanoušků, kteří očekávali Jardu Kulhavého opět na stupních vítězů, což se bohužel nepodařilo. Vyhrál Švýcar Nino Schurter (Scott-Sram) a opanoval úvodní podnik Světového poháru v cross-country před Španělem Davidem Valerem (MMR) a Francouzem Julienem Absalonem (BMC).

V expo zóně byl opět stánek CYKLOŠVEC s testovacími koly Stevens i Galaxy a novinkami Catlike, Fox i Nexelo. V samostatných stáncích byly představeny i horké novinky 2017 od Kendy a KMC.

Mathieu Van der Poel /Beobank-Corendon Cyclocrossteam/ úřadující vicemistr světa  a mistr světa z Tábora 2015 v cyklokrosu na Stevens Bikes dojel v UCI MTB World Cup: Nové Město na Moravě 2017 osmý. Ve 22 letech jeden z nejmladších závodníků v celé startovní listině. Startoval zezadu s číslem 90, ale předvedl neskutečnou stíhačku a dostal se až do TOP 10.  Mathieu závodí na STEVENS JURA CARBON TEAM

Annemarie Worst /ERA-Circus/, která je úřadující mistryní světa do 23 let v cyklokrosu na Stevens Bikes dojela 4. v UCI MTB World Cup: Nové Město na Moravě 2017 mezi ženami do 23 let.

Comments are closed.