Home » Aktuální téma, Závody

Focení kalendáře cyklistek 2015

Submitted by on Sobota, 18 Říjen 2014No Comment
Focení kalendáře cyklistek 2015

Opět je to tady! I letos pro vás chystáme zbrusu nový ženský cyklistický kalendář. Věříme, že uplynulé roky se vám líbily a letošní kalendář bude pro vás ještě zajímavější. Kalendář Czech Mix Teamu podpoří vaši dobrou náladu, navnadí vás na další cyklistickou sezónu a zkrášlí váš domov. Naše cyklistky svoji výkonnost opět posunuly dál a rozhodly se zatáhnout vás do své tréninkové přípravy po celý kalendářní rok.

Mezi největší úspěchy letošní sezóny 2014 pohledem Czech Mix Teamu patří vítězství v etapě Terezy Trefné na UCI závodě v Rusku kde Tereza a další závodnice byly v Rusku pod hlavičkou České reprezetace. V tomto roce se neztratily se ani další závodnice, kde na mezinárodním poli se prosadily v nabité konkurenci Pavlína Šulcová, Zuzana Neckářová a Denisa Bartošová. Ostatní holky podporované Czech Mix Teamem nás velmi dobře reprezentovaly na domácí scéně.

Ženská silniční cyklistika je stále více v rozkvětu, ale chybí jí pevné pilíře, které by upevnily výkonnost a růst našich cyklistek. Czech Mix Team se snaží podpořit závodnice při zahraničních startech a dát zejména mladým závodnicím motivaci a příležitost se probojovat do českého národního týmu a startovat tak na největších závodech jako je ME, MS a OH. (Škoda jen letošního MS ve Španělsku, kde se neobsadila všechna vyjetá místa. A reprezetace nemá v kalendáři více kvalitních závodů…)

Nafocením a prodejem kalendáře se opět můžeme světové cyklistice o kousek přiblížit díky možnosti startů na zahraničních závodech, kde kvalitní konkurence prověří dokonale naši výkonnost a připravenost. Zkušenosti z těchto závodů jsou pro nás velmi cenné a každý závod nás posouvá kousek blíže k vysněnému cíli. Proto děkujeme všem sponzorům Czech Mix Teamu, kteří nás celý rok podporovali a věřili, že se jednou na světové stupně vítězů postavíme a letos se to konečně povedlo. V příštím roce nás čeká předolympijská sezóna 2015 a věřme, že bude výsledkově ještě lepší, než ta letošní.

Focení kalendáře je naplánované na víkend 17.-19.10. v našem hlavním městě. Fotografem bude náš zkušený staronový Tomáš Tesař, který stál u zrodu prvního kalendáře Czech Mix Team. Profesionální tým kosmetiček a kadeřníků pokusí naše tváře nalíčit a zkrášlit.

Prozradit můžeme jen to, že cyklistika je krásná na každém místě a za každého počasí. Pomůžeme vám zažít atmosféru noční Prahy a okolí očima nás, cyklistek.

Czech mix Team

Comments are closed.