Home » Aktuální téma, MTB, Závody

Slavík triumfoval v Tošovicích

Submitted by on Středa, 11 Srpen 2010No Comment
Slavík triumfoval v Tošovicích

Tomáš Slavík dokázal zvítězit ve třetím závodu Českého poháru ve fourcrossu, který se jel o víkendu v Tošovicích. Nedaleko Oder se znovu bojovalo o cenné body do celkového pořadí Českého poháru před posledním závodem, který se pojede na nové trati v Peci pod Sněžkou. Brněnský rodák a rider týmu RSP Racing Tomáš Slavík vyhrál už kvalifikaci a skvělou formu po bednách ve světovém poháru ukázal také bezproblémovým proplouváním tošovickým podnikem. Zde pak vyhrál i finálovou jízdu a připsal si tak maximum bodů.

Kvalifikaci vyhrál Slavík o 0,5 vteřiny před Petrem Muhlhansem a třetí byl Jakub Říha. Kvalifikace se jela ještě na dobrém povrchu, ale těsně před startem první jízdy se spustil slejvák, který vydržel téměř celý závod a způsobil tak velké problémy většině jezdců.Tomáš procházel závodem bez jediného zaváhání a dokázal bez problémů zvítězit způsobem start – cíl.

Výsledky:
1. Tomáš Slavík (RSP 4cross Racing)
2. Petr Mühlhans (Bike Club Mariánské Lázně)
3. Jakub Říha (Polis.Racing)
4. Přemek Tejchman (Polis.Racing)

Záznam ze závodů v Tošovicích můžete sledovat na ČT4 sport ve čtvrtek 12.8. ve 20:25 s opakováním v pátek 13.8. v 14:00 nebo v sobotu 14.8. v 05:30.

Comments are closed.