Home » Silniční cyklistika, Týmy & závodníci, Za jízdy, Závody

CK Příbram v nové sezoně 2012

Submitted by on Sobota, 7 Leden 2012No Comment
CK Příbram v nové sezoně 2012

Novým trenérem klubu je od sezony 2012 ing. René Jauris. Bývalý český reprezentant na dráze a několika násobný mistr republiky. Velké změny doznal tým mužů. Zůstal vítěz  ČP v Pičíně U 23 Adam Šimek. Přišli: Jakub Svoboda z Kolokrámu, který s cyklistikou u nás začínal a také by u nás chtěl končit. Dále jsou to Michal Kesl z  TEAM FANFLASH-NUTRIXXION, Jan Šimek z BOHEMIA CYCLING TEAM, Milan Majorský z Plzně všichni kategorie ELITE, David Martínek z Favoritu Brno a Filip Endler z Kolokrámu oba U 23.  Tým je dobře poskládán, snoubí se zde mládí se zkušeností. Jednotliví závodníci jsou ambiciózní a chtějí se prosadit. Tým i přes nově vzniklé ambiciózní týmy by měl v konečném hodnocení ČP skončit do pátého místa.  Klub se rozhodl vrátit se k původnímu názvu. Staronový název klubu je “ CK Příbram“

Závodníky teamu čeká nyní  soustředění na běžkách na šumavské Modravě a pak na jaře najíždění kilometrů v Čechách i na Mallorce.

CK Příbram je opět pořadatelem řady závodů Českého poháru i etapového závodu Lidice na přelomu května a června, který se jede opět se startem v Sedlčanech a následují etapy v Lidicích, v Milevsku a na Křivoklátě.

Jiří Wimmer – CK Příbram

Comments are closed.