Home » Foto, Týmy & závodníci, Za jízdy, Závody

Mikulášková, Telecký, Široký celkově v TECHNISERV CUPU 2020 na druhých místech

Submitted by on Úterý, 6 Říjen 2020No Comment
Mikulášková, Telecký, Široký celkově v TECHNISERV CUPU 2020 na druhých místech

Letošní sezónu si budeme pamatovat všichni. Začala naprosto nestandardně virtuálními závody a naplno se rozjela až koncem června. Od samého začátku se mládeži TJ Favoritu Brno dařilo a jednotlivé výsledky jsme průběžně přinášeli v týdenních reportech. Po sezóně je čas na celkové součty a tak bychom rádi prezentovali naši celoroční práci v rámci výsledků Českého poháru na silnici. V kategorii žáků mladších vybojoval čtvrté místo nadějný Jaroslav Hubáček. Starší žákyni Alici Mikuláškové přinesla celoročně vysoká forma celkové druhé místo a stálice mezi kadety Štěpán Telecký obsadil druhé místo, Daniel Vysočan místo dvanácté a Matyáš Muroň devatenácté. Tyto výsledky přinesly družstvu kadetů celkové vítězství v Českém poháru.

Družstvo juniorů bylo letos velmi kvalitně obsazeno a výsledkově jsme z toho vyválčili druhé místo Štěpána Širokého, čtvrté místo Davida Kopelenta, osmé místo Josefa Čekala a osmnácté místo Marka Jelínka. Za všemi těmito i jinými výsledky stojí celoroční úsilí a dřina všech závodníků TJ Favoritu Brno a proto bychom jim chtěli poděkovat a pochválit, že táhnou za jeden provaz. Závodní sezóna 2020 je minulostí a pevně věříme, že na laťku posazenou velmi vysoko dokážeme navázat i v dalších letech.

Foto: Jan Brychta / www.svetcyklistiky.cz

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.