Home » Pozvánky k závodění

Generali Sport Bárt Marathon 2010

Submitted by on Sobota, 1 Květen 2010No Comment
Generali Sport Bárt Marathon 2010

Třetí ročník závodu pro všechny odstartuje v sobotu 22. května v Ústí nad Orlicí. Generali Sport Bárt Marathon nabízí atraktivní trasy tří délek, které zaujmou skutečné závodníky i běžné hobby jezdce. Pořadatelé navíc vypsali i kategorii závodníků nad 100 kg, kteří si tak mohou zazávodit se sobě rovnými. Hlavní závod dne měří 64 kilometrů a jede se na dvaatřicetikilometrovém okruhu v podhůří Orlických hor. Trať přitom nabízí vše, co závod horských kol má mít – kopce na výkonnost, jezdivé singletraily i rychlé sjezdy.

Stejně jako vloni je zázemí závodu na letišti na okraji města Ústí nad Orlicí. Hlavní závod na 64 km startuje v 11 hodin, závodníci na 32 km se na start postaví o půl hodiny později. Občerstvovací stanice jsou připraveny dvakrát v každém okruhu – na 20. km, při průjezdu cílem a na 50. km. Šanci projet se na trati „lážo-plážo“ však dostanou všichni příchozí, neboť pořadatelé pro ně připravili nenáročný okruh v délce 13 km.

Při přihlášení předem (např. online či osobně v prodejně Bárt Sport) činí startovné příznivých 250 Kč, na místě pak 350 Kč. Zdarma startují členové klubu Generali a dobrovolné je startovné na trase „lážo-plážo“. V ceně startovného je pamětní tričko, poukaz na občerstvení po závodě a tombola.

Zajímavý pro ratolesti závodníků a závodnic je doprovodný program pro děti, který tentokrátbude probíhat pod taktovkou dobrovolníků z Rodinného centra Srdíčko. Kromě soutěží o ceny bude připraven také skákací hradu.

Fotogalerii z loňského ročníku naleznete zde

Více informací a přihlášku naleznete na http://www.bikemarathon.cz

Comments are closed.