Home » Foto, Týmy & závodníci, Za jízdy

Květen Slavie Praha

Submitted by on Úterý, 4 Červen 2019No Comment
Květen Slavie Praha

Máme za sebou další měsíc sezóny 2019, tentokrát se jedná o měsíc květen.
Začaly jsme hned 1. máje závodem Pavé Tour Milovice. Následovaly závody v Sezemicích, odskočili jsme si i na horská kola v Podobě Krále Šumavy, kde Jan Kučera skončil na velice pěkném 5.místě v kategorii mužů na 50 let. Jel se i první díl dráhového poháru Masters, kde Jiří Hledík zvítězil nejen ve své kategorii, ale i v absolutním pořadí, kde porazil muže i více než o polovinu let mladší. Podařilo se i další vítězství. Pavel Jelínek ovládl kategorii B na závodě JAL v Bílsku, na stejném závodě se v kategorii dětí propracoval na třetí místo Václav Jelínek. Pódiové umístění vybojoval i Karel Kopr v kategorii Masters na dalším pokračovaní Giant Ligy, Na cesty Cup 2019 v Plzni. Podrobný přehled naleznete jako vždy níže. Děkujeme za podporu a budeme se těšit u dalších zpráv z klubového dění. KC Slavia Praha z.s.
1.5. Pavé Tour Milovice: O.Beran 8.místo, P.Jelínek 16.místo(oba muži open) K.Kopr 14.místo, J.Hledík 15.místo (oba Masters). J.Marek, K.Lekkreusuwan DNF.
4.5. Extraliga Masters Sezemice časovka: K.Kopr 8.místo kat.B, J.Hledík 8.místo kat.C .
5.5. Extraliga Masters Sezemice silnice: K .Kopr 8.místo kat.B, J.Hledík 9.místo kat.C .
8.5. Český Pohár Škoda cup 2019 Rokycany: P.Jelínek, O.Beran, J.Marek všichni DNF.
22.5. Giant Liga Na cesty Cup 2019 Plzeň: K.Kopr 3.místo, J.Hledík 7.místo oba masters, O.Beran 23.místo, J.Marek 29.místo oba Elite.
27.5. UAC Masters dráha Cup 2019 : J.Hledík 1.místo , M.Gut 8.místo, K.Kopr 10.místo.
27.5. MTB Author Král Šumavy: J.Kučera 5.místo (78km.)
28.5. JAL Bílsko : P.Jelínek 1.místo kat. B, V.Jelínek 3.místo kat. děti, O.Beran 4.místo kat B, K.Kopr 14.místo kat C, Jan Marek DNF.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.