Home » Pozvánky k závodění

Superbike Legend 2010

Submitted by on Čtvrtek, 27 Květen 2010No Comment
Superbike Legend 2010

Nová výzva pro milovníky italských hor a horské cyklistiky se jmenuje Superbike Legend. Název vznikl od spojení dvou velkých závodů – 16. ročníku Südtirol Dolomiti Superbike a neméně tradičního 14. ročníku Lessinia Legend. Vznikla tak unikátní soutěž, v níž se počítají výsledky obou severoitalských závodů. První z nich, Lessinia Legend, startuje 2. června ve Veroně a miniseriál pokračuje 11. července v Niederdorfu. Ti, kdo se v obou závodech zúčastní dlouhých tras, mohou vyhrát zbrusu nové kolo!

Svou účast v obou závodech již potvrdily i některé hvězdy maratonů horských kol a etapových závodů. Považte sami: Stefan Sahm, Karl Platt, Thomas Dietsch, Urs Huber či Mike Felderer, ti všichni to na kole a maratonských distancích umí. Vždyt Sahm a Platt letos potřetí vyhráli jihoafrický Cape Epic, úspěšný je i bývalý mistr Evropy Thomas Dietsch, ze Švýcarska přijede bronzový z MS Urs Huber a italský mistr Mike Felderer, který je v jižním Tyrolsku doma, to tak bude mít hodně těžké.

Účastníci, kteří se chtějí zúčastnit slosování o zbrusu nový Cannondale či GT, ujedou na obou tratích dvou závodů celkem 248 kilometrů. Pro vítěze je připraveno GT, pro nejlepší ženu pak Cannondale. Krom toho je pro účastníky Superbike Legend připraven účastnický suvenýr v podobě trička limitované edice.

Soutěž tedy startuje již 2. června ve Veroně 14. ročníkem Lessinia Legend. Zde na bikery čeká 124,58 km dlouhá trať ve Venetu. Více najdete na http://www.lessinialegend.it

Comments are closed.