Home » Foto, Silniční cyklistika, Týmy & závodníci, Za jízdy, Závody

CK Příbram Fany Gastro startuje sezonu v Chorvatsku

Submitted by on Neděle, 5 Březen 2017No Comment
CK Příbram Fany Gastro startuje sezonu v Chorvatsku

Letošním prvním silničním závodem se pro kontinentální tým CK Příbram Fany Gastro stal závod Umag Trophy zařazený do kalendáře UCI. Start závodu provázel silný déšť a teploty kolem 3 stupňů, ale během 158 km se počasí umoudřilo. Závod se i přes aktivní peloton vyvíjel bez větších úniků až na jednu sedmičlennou skupinu, která byla 15 km před cílem dojeta pelotonem. Naši závodníci se pohybovali na čele pelotonu a v hmadném dojezdu se nejlépe umístil Jan Stöhr na 18.místě.

Druhým závodem na programu v Chorvatsku byla dnešní Poreč Trophy, kde se na start 154 km dlouhého závodu postavilo téměř 190 závodníků. Závod provázelo větrné počasí, které několikrát nadělilo peloton na více skupin. O vítězi rozhodoval hromadný dojezd 80ti členného pelotonu. Z příbramských se nejlépe umístil Martin Boubal na 31.místě.

Od letošní sezony se partnerem týmu stala společnost EBM Group s projektem LakePark residence u Máchova jezera, díky které doprovází naše jezdce na závodech nový mechanický vůz. Více na www.lakepark.czwww.ebmgroup.cz

Marek Volf

CK Příbram Fany Gastro

Comments are closed.