Home » Aktuální téma, Silniční cyklistika, Trénink

Příbramští cyklisté se vrátili ze soustředění a již znají složení týmu mužů

Submitted by on Úterý, 18 Únor 2014No Comment
Příbramští cyklisté se vrátili ze soustředění a již znají složení týmu mužů

Místo běžek pohorky či horská kola, a místo třeskutých mrazů téměř jarní teploty. I takto může vypadat lyžařské soustředění uprostřed zimy na Šumavě. Poznali to i jezdci CK Příbram – Fany GASTROSERVIS  kteří museli nechat své lyžařské vybavení odpočívat v lyžárně hotelu Olympia na Zadově. Rozhodně se ale nenudili a každý den absolvovali hned několik tréninkových jednotek, které jim jejich pilní trenéři naordinovali. Zatímco u mladých cyklistů to byly hlavně pěší túry, u týmu dospělých byly náplní tréninkového dne především vyjížďky na horském kole nebo trenažéru a také posilovna.

Pozornosti týmu neunikl ani závod MS v cyklokrosu, který suverénním způsobem ovládl Zdeněk Štybar a jehož záznam by všem cyklistům mohl posloužit jako studijní materiál.  Věřme, že i našim jezdcům dodá tento fenomenální výkon českého elitního závodníka chuť do další práce a motivaci se zlepšovat.

Vyřešena byla i otázka složení týmu mužů. Barvy CK Příbram – Fany GASTROSERVIS budou v této sezóně reprezentovat Martin Hebík, Jan Klabouch, Petr Orel, Lukáš Smola, Jiří Kala, David Blažej, Martin Filip a Vojtěch Hampl.

Nyní závodníky čekají zátěžové testy na FTVS v Praze, na začátku března pak odjedou na soustředění do Chorvatska.

zdroj: CK Příbram – Fany GASTROSERVIS

Comments are closed.