Home » Aktuální téma, Silniční cyklistika, Trénink, Týmy & závodníci

Sparta absolvovala soustředění v Toskánsku

Submitted by on Úterý, 24 Březen 2015No Comment
Sparta absolvovala soustředění v Toskánsku

Týmové soustředění v Toskánsku bylo posledním bodem pětiměsíční přípravy cyklistické Sparty. Předzávodní 14ti denní kemp zahrnoval i dva testy. Páteční časovku na 16 km vyhrál Jan Stöhr před Jiřím Nesvedou a Jonášem Vojtěchem a sobotní závod na 35 km s cílem na vrcholu Voltera ovládl jeho bratr Pavel Stöhr před Jindřichem Dlaskem a Tomášem Holubem. O víkendu Sparta Startuje v Leondingu na rakouském poháru a o týden později v Hlohovci.

V dubnu čekají Spartu dva závody Českého poháru V. Bíteš – Brno a Kyjov. a 26.dubna tým startuje na Rutland Melton v Anglii. Závod 1.2 kategorie je anglickou obdobou závodu Paříž – Roubaix. kde je trasa vedena po prašných a dlážděných cestách. V květnu Tour de Bern ve Švýcarsku, závody Vyšegrádské čtyřky a etapový závod Okolo Iránu.

AC SPARTA Praha bude startovat také na sérii závodů 1.kategorie UCI Velothon serie v Berlíně, Cardif – Wales (Anglie) a ve švédském Stockholmu. Sparta bude mít zastoupení i na Českém poháru na horských kolech, kde bude Lukáš Kobes usilovat o reprezentaci.

Zdeněk Rubáš

Comments are closed.