Home » Aktuální téma, MTB

Bike Brno 2011

Submitted by on Pondělí, 21 Listopad 2011No Comment
Bike Brno 2011

Na výstavě Bike Brno 2011, která se konala o uplynulém víkendu na brněnském výstavišti, prezentovala své novinky pro rok 2012 i firma CykloŠvec. Na stánku CykloŠvec byly samozřejmě k vidění i nové modely kol Galaxy včetně nejvyšších modelů Pulsar i Sirius Pro 2012 se zbrusu novým karbonovým rámem, jehož hmotnost je jen něco málo přes 1000 gramů…

Jízdní kola, koloběžky, ale třeba i odrážedla Galaxy, vidlice a tlumiče Fox, přilby Catlike a Galaxy, světla, oblečení a další doplňky Galaxy, výběr doplňků i kol Tour de France, napletená kola a ráfky Rodi a Black Jack, maziva, oleje, čističe i masážní prostředky rakouské značky RSP, představce a řídítka Deda elementi, pláště a duše Kenda a Deda tre, cyklotrenažéry a lahve Roto, dětské doplňky Kidzamo, termoprádlo a sportovní oblečení Progress sportswear…to vše jste mohli vidět na stánku CykloŠvec v průběhu Bike Brno 2011.

Horkou novinkou je například nový karbonový MTB hardtail Galaxy Sirius Pro, který byl na stánku ve dvou barevných provedeních a osazený sadami Shimano i Sram.

V sobotu 12. listopadu na stánku proběhla autogramiádu mistra světa 2010 a vítěze EP 2011 Tomáše Slavíka (RSP team), úřadujícího mistra republiky Jakuba Říhy -(Galaxy CykloŠvec) a Kamila Tatarkoviče (mistr ČR 2010 ve fourcrossu).

Představen byl ikalendář Galaxy série pro rok 2012 i další novinky Galaxy série. Více na: www.galaxy-serie.cz

Další foto z Bike Brno 2011 na www.facebook.com/BikeStream.cz a www.facebook.com/CYKLOSVEC

 - BIKE BRNO  - BIKE BRNO  - BIKE BRNO  - BIKE BRNO  - BIKE BRNO  - BIKE BRNO  - BIKE BRNO  - BIKE BRNO  - BIKE BRNO  - BIKE BRNO  - BIKE BRNO  - BIKE BRNO  - BIKE BRNO  - BIKE BRNO  - BIKE BRNO  - BIKE BRNO  - BIKE BRNO  - BIKE BRNO  - BIKE BRNO  - BIKE BRNO  - BIKE BRNO  - BIKE BRNO  - BIKE BRNO

Comments are closed.