Home » Aktuální téma, Foto, MTB, Závody

3. závod Galaxy série 2015 Pálavský krpál se jel v Mikulově

Submitted by on Středa, 5 Srpen 2015No Comment
3. závod Galaxy série 2015 Pálavský krpál se jel v Mikulově

První srpnovou sobotu se v Mikulově konal další ročník tradičního cyklistického závodu Pálavský krpál. Na trať 36 km a 68 km vyrazil početný peleton milovníků kol. Letošního závodu se zúčastnilo zhruba 400 mužů a žen, do závodů dětí nastoupilo přibližně 30 nadějí. Pro milovníky statistik jen dodáme, že nejstaršímu závodníkovi bylo skoro 70 let a nejvyšší borec musel sklonit nad řídítka svého kola krásných 214 cm.

Pálavský krpál je součástí Galaxy Série a tak se v amfiteátru v Mikulově představili i hlavní sponzoři se svými stánky, kde nabídli nejenom závodníkům možnost vybrat si doplňky pro svá kola.

Bezchybná organizace, spolupráce všech pořadatelů a města spolu se sportovními výkony závodníků přispěla k příjemnému dni v krásném prostředí. Závodníci svůj závod absolvovali nejen v Mikulově a okolí, ale projeli se i rakouským příhraničím, což dodalo těmto závodům mezinárodní punc.

Nezbývá než poděkovat všem sportovcům za jejich výkony, pořadatelům za organizaci, sponzorům za ceny a podporu a těšit se na další ročník Pálavského krpálu či dalších závodů, které pořádá Torrsen Sports.

Na trati 68 km vyhrál Lukáš Tybitancl ( BS JOMA Jindřichův Hradec) před Pavlem Jelínkem ( KC SLAVIA PRAHA) a Martinem Vopálenským (Velosport Valenta Scott). Mezi ženami zvítězila Jana Matlášková (Cyklo Jiřička). Třetí dojela mezi ženami nad 30 let Eva Kornalíková  Spartak Písek Galaxy CykloŠvec.

Na kratší trati přijel první do cíle Marek Bartůněk ( PUSKINAK.CZ )  a mezi ženami Dana Pospíšilová (INKOSPOR TEAM).

Kompletní výsledky: zde

Galaxy série 2015 pokračuje těmito závody:

– 15.8. AVG Náměšťský maraton – Náměšť nad Oslavou

– 22.8. Trek Jistebnický maraton

– 26.9. Galaxy Kenda Zručský maraton – Kácov

– 3.10. Tour de Brdy – Strašice

Více informací naleznete na www.galaxy-serie.cz

Více informací naleznete na stránkách Torrsen Sports nebo facebookovém profilu Sport na Pálavě

Comments are closed.