Home » Aktuální téma, Silniční cyklistika, Týmy & závodníci, Závody

Cyklo Open 2011 – GP Condor letenky vyhrál Alois Kaňkovský

Submitted by on Neděle, 11 Září 2011No Comment
Cyklo Open 2011 – GP Condor letenky vyhrál Alois Kaňkovský

Na vysočanské radiále se setkali sportovci a hlavně cyklisté, aby vyzkoušeli naposled před otevřením úsek silnice, který jim bude v budoucnu zapovězen. Na startu kritéria na 72 km se sešli nejlepší spurtéři z ČR a jejich týmy celkem 80 závodníků. Bodování vypsané v každém 3 okruhu přineslo souboj mezi Duklou Praha a AC Spartou Praha, kde se hlavně utkali lídři těchto týmů Alois Kaňkovský s Jiřím Nesvedou. V bodování či na prémiích se prosadili i Zdeněk Mlynář,Lubomír Petruš, Radek Bečka/ Focus/, Petr Dlask /Rubena Birrel/, Tomáš Holub/ Sparta/, Jan Klabouch, Michal Kesl/ Go! Nutrixion/, Martin Boubal / Regensburg/.

V průběhu závodu získával body a přebíral vedení Alois Kaňkovský, i když Jiří Nesveda několik spurtů vyhrál. Stále se stupňující tempo přineslo 2 okruhy před cílem rozdělení hlavní skupiny. Na čele se usadila 10ti členná skupina v čele s mj. Martinem Boubalem / Regensburg/ Martin Hunal a Rostislav Krotký / AC SPARTA PRAHA/ Lubomír Petruš, Vojta Beran…

Posledně jmenovaný využil v posledním okruhu taktického hlídání favoritů a z odjeté skupiny zaútočil. Únik dotáhl až do konce a získal 10 bodů na pásce. V hlavním poli dojeli pohromadě všichni favorité závodu, protože jejich bodový náskok už nemohl být ohrožen.

1. místo Alois Kaňkovský Dukla PRAHA 24bodů 1.48:23 hod.

2. místo Jiří Nesveda  AC SPARTA PRAHA 18b

3. místo Milan Kadlec Dukla Praha 16b

4. místo Vojtěch Beran All Training 10b

5. místo Zdeněk Mlynář  Focus   8b

6. Lubomír Petruš     Focus     6b

7. Rostislav Krotký  AC SPARTA PRAHA   4b

Zdeněk Rubáš

Comments are closed.