Home » Aktuální téma, Cyklokros, Foto, MTB, Silniční cyklistika, Týmy & závodníci, Závody

Galaxy CykloŠvec Stevens team v říjnu

Submitted by on Sobota, 30 Říjen 2021No Comment
Galaxy CykloŠvec Stevens team v říjnu

Závodníci Galaxy CykloŠvec Stevens teamu v říjnu ukončili silniční a MTB sezónu v seriálech JAL a Galaxy Stevens série a pokračují v cyklokrosech TBC série.

Mistrovství JAL silničních cyklistů – Pocta Pacovské vrchovině v Choustníku – Tomáš Kudlák dojel 6. mezi muži A. Oldřich Míka 7. mezi muži D a Petr Zobal 21 mezi muži C./všichni Galaxy CykloŠvec Stevens/. Mezi týmy skončil Galaxy CykloŠvec Stevens team na 3. místě.

TBC Série 2021 pokračovala 2. závodem v cyklokrosu v Bernarticích.Loňský vítěz závodu Lukáš Smola dojel 8. a Tomáš Kudlák na gravelu Stevens Prestige 11. mezi muži A. /oba Galaxy CykloŠvec Stevens team/

Tomáš Kudlák /Galaxy CykloŠvec Stevens team/ na Tour de Brdy ve 3. závodě Galaxy Stevens série 2021 série dojel 15. mezi muži A 19 – 39 let. Olda Míka /Galaxy CykloŠvec Stevens team/ dojel 12. na Tour de Brdy mezi muži nad 50 let

Rostislav Charvát /Galaxy CykloŠvec Stevens/ a Jarda Hronek dojeli druzí v ČT Author Cupu 2021 v Jizerských horách v závodě tandemů.

Tomáš Kudlák /Galaxy CykloŠvec Stevens/ na Stevens Sonora dojel 7. v Náměšťském Cyklomaratonu 2021 – 4. závodě Galaxy Stevens série 7. mezi muži A v přilbě Nexelo Pro s KMC, Kenda, Cyklostar.

Lukáš Smola /Galaxy CykloŠvec Stevens team/ v přilbě Nexelo CZ dojel 5. mezi muži A v cyklokrosu TBC Série Série v Táboře.

 

Další foto: www.facebook.com/GalaxyCykloSvecStevensteam a www.instagram.com/galaxy_cyklosvec_stevens_team/

Foto z 3. závodu Galaxy Stevens série 2021 Tour de Brdy – Vlaďka Suchanová a CYKLOŠVEC:
«

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.