Home » Aktuální téma, MTB

Okolo Hradce Králové – Winter vyhrál Mlynář, Holubovský 3. mezi juniory

Submitted by on Středa, 16 Únor 2011No Comment
Okolo Hradce Králové – Winter vyhrál Mlynář, Holubovský 3. mezi juniory
  1. První závod Cyklomaraton Tour 2011 RWE Okolo Hradce Králové – Winter vyhrál v hlavním závodě na 40 km Zdeněk Mlynář, MaxCursor. Ve stejném závodě v kategorii M18 Muži 15-18 dojel Zbyněk Holubovský – Galaxy CykloŠvec na třetím místě.

Zvítězil Radek Koblic, CK Mladá Vožice před Pavlem Swárovským, BMC Eleven – cycling. Zbyněk, který se od podzimu připravuje pod vedením Františka Trkala, se rozhodl v letošním roce závodit v hlavním dlouhém závodě.

Stejně jako minulý rok Zbyněk Holubovský závodí na kole GALAXY PROTEUS, vybavené vidlicí FOX. Obouvá pláště Kenda, zejména model KARMA a SMAAL BLOCK EIGHT, které mu pomohly k loňským vítězstvím jak na bahně, tak na suchém povrchu. Pro svou bezpečnost opět používá brýle í přilbu CATLIKE. Právě přilba CATLIKE KOMPACT, kterou vezl na loňském Českém poháru v cyklokrosu v Kolíně, mu po těžkém pádu zachránila život.

Zbyněk Holubovský startoval v r.2010 ve 44 závodech. Sezona 2010 byla pro něho v dresu GALAXY CYKLOŠVEC víc než úspěšná ( 6x vyhrál, 6x byl druhý a 5x dojel třetí, celkově vyhrál seriál v Cyklomaraton Tour 2010 a skončil třetí v Galaxy serii 2010.)

Další info: www.cyklosvec.cz/team

Comments are closed.