Home » Aktuální téma, Pozvánky k závodění, Silniční cyklistika, Závody

Mistrovství ČR o víkendu pořádá CK Příbram

Submitted by on Čtvrtek, 12 Září 2013No Comment
Mistrovství ČR o víkendu pořádá CK Příbram

Během příštího víkendu si fanoušci cyklistiky z příbramského regionu rozhodně přijdou na své. CK Příbram se totiž chystá uspořádat dva velmi zajímavé závody, ve kterých se bude bojovat o titul mistra ČR.

Na sobotu je naplánováno mistrovství ČR v časovce dvojic a na neděli mistrovství ČR v časovce jednotlivců do vrchu. V obou případech se očekává účast toho nejlepšího, co můžeme na českých silnicích v současné době vidět. V kategorii žen se můžeme těšit například na olympijskou vítězku v rychlobruslení a mistryni ČR v cyklistice Martinu Sáblíkovou.  Start sobotního závodu, který se uskuteční na nově zrekonstruovaném náměstí v Březnici, bude v sobotu 14. září v 13,00 hodin.

Druhým závodem, jehož pořádání se ujal taktéž CK Příbram, bude atraktivní MČR v časovce jednotlivců do vrchu. Na jezdce čeká táhlé stoupání o délce 6,5 km a startovat se bude ze sportovci oblíbeného areálu SK Vlaška v Dobříši v neděli v 10,00 hodin.  Oba závody se pojedou v kategoriích žáci, žákyně, kadeti, kadetky, junioři, juniorky, muži, ženy a v kategorii masters.

Srdečně vás zve a na shledanou se těší kompletní tým CK Příbram.

Comments are closed.