Home » MTB, Pozvánky k závodění, Za jízdy, Závody

Pozvánka na Pálavský krpál v Mikulově – mistrovský závod Galaxy série 3.8.2013

Submitted by on Neděle, 14 Červenec 2013No Comment
Pozvánka na Pálavský krpál v Mikulově – mistrovský závod Galaxy série 3.8.2013

Pálavský krpál byl v loňském roce nejlépe obsazeným závodem v Galaxy sérii. Kromě naší snahy o co nelepší  organizaci,  je to  zcela určitě dané nádherným prostředím Mikulova, emotivním startem ze starobylého náměstí či trasou vedoucí upravenými rakouskými vesničkami i vinohrady.

Navíc VI. ročník je mistrovským závodem v Galaxy sérii a to znamená, že v tomto bodovaném seriálu bikových závodů, získáte zvýšený počet bodů za Vaše umístění, což vás samozřejmě posune do popředí celkové tabulky.

A pokud jste hobby bikeři či jezdíte jen tak pro radost, tak Vás rádi přivítáme ve startovním poli. Můžete zvolit kratší 36 km trať, ti vytrvalejší si pravděpodobněji vyberou 62 km dlouhou trasu.

Nenechte si tedy ujít VI. ročník Pálavského krpálu, zázemí závodu bude opět díky městu Mikulov, v prostorách letního amfiteátru!  

A samozřejmě vezměte sebou děti! Pro ně bude připraven závod uvnitř areálu letního amfiteátru! Dětský závod bývá mnohdy adrenalinovější než závod dospělích, alespoň pro rodiče, kteří jej většinou prožívají mnohem intenzivněji než jejich ratolesti J!

Trasy závodu vedou ze 70 % po lesních a polních pohraničních cestách a z 30 % po silnicích Mikulova a okolí. Trať bude téměř stejná jako v minulém roce. Autorem trati je aktivní úspěšný závodník Milan Bachman, který  stál na stupních vítězů všech ročníků. A jsme zvědaví, jestli Zdeněk Mlynář zvítězí na 62 km trati popáté za sebou!!!

Start závodu proběhne opět v atraktivním prostředí náměstí města Mikulova, kde budou závodníky povzbuzovat stovky diváků! Pro každého startujícího je připraveno občerstvení na trase i po dojezdu! Pro všechny předem registrované pak dárek od pořadatele v podobě 0,75 l láhve skvělého vína z Pálavy (tento dárek obdrží předem registrovaní závodníci při prezentaci). Ceny pro první tři v každé kategorii a bohatá tombola. Přihlášení závodníci a jejich rodinní příslušníci  mohou kempovat celý víkend v areálu mikulovského  amfiteátru ZDARMA.

Více informací naleznete na www.galaxy-serie.cz

Comments are closed.