Home » Aktuální téma, Silniční cyklistika, Závody

Mistrovství ČR na silnici vyhrál Milan Kadlec

Submitted by on Pondělí, 25 Červen 2012No Comment
Mistrovství ČR na silnici vyhrál Milan Kadlec

Na startu mistrovství ČR a Slovenska , které bylo na Náměstí Slobody v Púchově byl velký dav diváků, kteří chtěli vidět nejlepší jezdce, kteří se na mistrovství obou republik sešli po mnoha letech. Mnoho diváků chtělo podpis nebo společné foto s Kreuzigerem, Štybarem, Raboněm, bratry Velitsy, ale hlavně s Peterem Saganem.

Závod byl divácky velmi úspěšný. V cíli i v kopcích davy příznivců, které ukazují stoupající popularitu cyklistiky na Slovensku, i když řada diváků byla i z Čech.

Ve spurtu vyhrál Milan Kadlec před Františkem Raboněm a Jiřím Polnickým. Črtvrtý dojel nejlepší Slovák Peter Sagan, který byl první ze skupiny, která téměř dostihla trojici uprchlíků, kteří si rozdali medaile mezi sebou.

Výsledky:

Elite (190 km):

1. Kadlec (Dukla Praha) 4:32:08, 2. Raboň (Omega-Pharma-Quick Step), 3. J. Polnický (Whirlpool-Author) oba stejný čas, 4. P. Sagan (SR/Omega-Pharma-Quick Step), 5. Hochmann (Dukla Praha), 6. Štybar (Omega-Pharma-Quick Step), 7. Kreuziger (Astana), 8. Hník (Sunweb-Revor Cycling Team), 9. P. Velits (SR/Omega-Pharma-Quick Step), 10. Boubal (VC Ratisbona Regensburg), 11. Boroš (ČEZ Cyklo Team Tábor), 12. P. Vakoč (CC ETUPES), 13. Bucháček (Whirlpool – Author), 14. Bárta (NetApp), 15. Tybor (SR/Dukla Trenčín) 16. Broniš (SR/Dukla Trenčín) všichni stejný čas.

Mistrovství ČR – kategorie do 23 let:

1. Hník, 2. Boroš, 3. P. Vakoč

KOMPLETNÍ VÝSLEDKY: ZDE

Comments are closed.