Home » Aktuální téma, MTB, Závody

V Novosedlech vyhrál Ulman a Škartnitzlová

Submitted by on Neděle, 11 Srpen 2013No Comment
V Novosedlech vyhrál Ulman a Škartnitzlová

6. závod Jihočesko-Bavorského poháru MTB 2013 se jel v jihočeských Novosedlech nedaleko od Strakonic. V závodech cross-country se jelo na české poměry o neuvěřitelný balík Prize Money – 220 tisíc korun!  Opět se zde sešla špička české mountainbikové scény. Velký okruh pro kategorii Elita Muži byl dlouhý 4,8km, stoupání na jednom okruhu 160m a muži jej jeli 5x.

V rámci celodenního programu jehož ozdobou je tradiční soutěž v opékání selátek! vystoupila jako hvězda dne Bára Basiková s Charlie bandem, Železný Zekon, moravská dechová hudba Bojané nebo skupina Cross, celým dnem provázel Michal Jančařík.

V hlavním závodě mužů odjeli týmoví kolegové Matouš Ulman a Pavel Boudný (Česká spořitelna Specialized). Více sil měl v závěru Matouš Ulman. Vítěz si z jižních Čech odvezl 21 tisíc. Třetí dojel Milan Spěšný /kola-bbm.cz/

Mezi ženami vyhrála Jitka Škartnitzlová /Giant Cycling Point/ před Lucií Veselou /GT bicycles opportunity/ a Milenou Cesnakovou /Apex-Bike Tábor/

Muži Masters:

1. Christian SÜSS /Ski und Bike Deggendorf/

2. Petr SOUKUP /Galaxy CykloŠvec/

3.Tomáš KOZÁK /Focus RAPIRO Racing/

Výsledky: http://www.sportsoft.cz/cs/zavod/overview/1014

Závěrečný díl Jihočesko-Bavorského poháru MTB 2013 se jede prvního září, hostit jej bude Jistebnice, kde se den před tím 31.8. jede 6.závod Galaxy série – Kenda Jistebnický maraton.

Comments are closed.