Home » Aktuální téma, MTB, Týmy & závodníci, Závody

Galaxy Team Hranice zahájil sezónu

Submitted by on Středa, 18 Duben 2012No Comment
Galaxy Team Hranice zahájil sezónu

Hranický cyklistický oddíl, jenž se věnuje závodům horských kol, pokračuje i v letošní sezóně v devítičlenné sestavě. Závodníci Galaxy Teamu Hranice mají za sebou zimní přípravu, jarní soustředění i první závody.

V zimních měsících se věnovali vysokohorské turistice, závodům v běhu do vrchu, běžeckému lyžování a k tomu trávili bezpočet hodin v bazéně a v posilovně. Když dovolilo počasí, sedli i na kolo. Od února se již ale devět závodníků Galaxy Teamu Hranice věnuje naplno jen a jen cyklistice. Své zimní snažení korunovali hraničtí bikeři týdenním soustředěním na jihu Slovenska, během něhož na konci března najeli 1300 kilometrů.

Veškerá dřina směřovala k nové sezóně, v níž by závodníci Galaxy Team Hranice rádi navázali na úspěchy té loňské. Zelené dresy týmu byly vidět v závodech v Česku i v zahraničí a hraničtí cyklisté posbírali celkem patnáct medailí. Navíc se jim dařilo i v celkovém bodování Galaxy série, kde se povedlo Tomáši Gladišovi zvítězit a Veronika Kutňáková úspěch svého týmového kolegy podtrhla třetím místem.

Sezónu 2012 zahájil Galaxy Team Hranice ve slovenské Skalici. V závodě Cannondale Kráľ Záhoria obsadili Tomáš Gladiš a František Haitl osmé a třinácté místo (4. a 7. místo v kategorii). O tomto víkendu se již sezóna horských kol roztočí naplno i pro další členy týmu, neboť se vydají k úvodnímu závodu Galaxy série do jihočeského Tálína.

Soupiska týmu pro rok 2012:

–          GLADIŠ Tomáš

–          GRAMMER Miroslav

–          HAITL František

–          IVAN Bronislav

–          KAŠPAR Roman

–          KUTŇÁKOVÁ Veronika

–          PARGAČ Dušan

–          PAVLÍK Vít

–          SIGMUND Martin

Více informací:

–          www.galaxyteamhranice.cz

–          http://cs-cz.facebook.com/pages/GalaxyTeamHranice/328350772034

Comments are closed.