Home » Foto, Týmy & závodníci, Za jízdy

Český pohár v Olomouci přinesl čtyři pódiová umístění pro SCM2020 při Favoritu Brno

Submitted by on Pondělí, 10 Červen 20192 Comments
Český pohár v Olomouci přinesl čtyři pódiová umístění pro SCM2020 při Favoritu Brno

Na zcela nové trati, v rodišti Aloise Kaňkovského se o uplynulém víkendu jelo kritérium Českého poháru mládeže. V kategorii žákyň se těsně pod bednu dostala Adéla Hermanová a pěkné šesté místo obsadila Veronika Jadrná (Sportcomplex Břeclav). Ve společném závodě na třináctém místě dokončila Alice Mikulášková (TJ Favorit Brno), která však dojela jako druhá z mladších žákyň. Kategorii kadetek suverénním způsobem ovládla Anička Jaborníková (Sportcomplex Břeclav) a mezi kluky dojel nejlépe Štěpán Telecký, když se do první desítky vešel i Štěpán Široký (oba Favorit Brno). „V takovémto závodě potřebuji odjet a to se podařilo až ke konci závodu, ale i tak jsem s výsledkem spokojen“ potvrdil svoji dobrou formu Štěpán. Nedělní okruh na 13km byl zvlněný a vyfukoval nepříjemný vítr. S nástrahami závodu se dobře vypořádala žákyně Veronika Jadrná (Sportcomplex Břeclav) a její čtvrté místo je cenný úspěchem. Kadetka Anna Jaborníková získala víkendový double a prvním místem upevnila své vedení v Českém poháru. Štěpán Telecký protnul cílovou pásku jako šestý kadet a v juniorkách bylo pro SCM2020 na bedně rovnou dvojité zastoupení a to v podání Tereza Obořilová (Drahanský sport team) a Gabriela Svobodová (Favorit Brno) na druhém, respektive třetím místě. „Byl to dlouhý závod, ale je to moje první závodní sezóna a první bedna v Českém poháru“, zářila štěstím Gabriela po větrném závodě.

2 Comments »

  • filmflix.cz said:

    Hi thіs iss sоmewhat of off topkc butt I was wanting tо know if
    blogs սѕe WYSIWYG editors օr if үou һave to manually code
    with HTML. Ι’m starting а blog soon bսt haνe no coding knowledge ѕo I wаnted to get guidance from somene ᴡith experience.
    Any help ԝould Ьe greаtly appreciated!

  • filmflix.cz said:

    Excellent site you’ve g᧐t herе.. It’s difficult
    to fіnd excellent writing lik yоurs theѕе days.
    І seriously appreсiate people ⅼike уou! Taake care!!

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.