Home » Foto, Týmy & závodníci, Za jízdy

Hampl třetí v Rokycanech, Šorm druhý v U23

Submitted by on Pátek, 10 Květen 2019No Comment
Hampl třetí v Rokycanech, Šorm druhý v U23

Favoritu Brno vyšel skvěle třetí závod Českého poháru v Rokycanech, když Petr Hampl obsadil třetí místo v elitní kategorii a Jiří Šorm byl druhý v hodnocení U23! Závod měřil 165 km a na 110 startujících čekalo celkem 15 okruhů po 11 km. V průběhu závodu na čele vykrystalizovala skupina 15 lidí, kde měl Favorit Hampla i Šorma. „Z ní později odjela devítka, kde byl Hampl a asi 15 kilometrů před cílem atakovala trojice jezdců Elkov Author Neuman, Kukrle, Zahálka a s nimi udržel krok jen Petr. Nakonec z toho bylo velmi dobré třetí místo,“ pochvaloval si šéftrenér Favoritu František Trkal. Šorm skončil celkově 11. a v kategorii U23 bral skvělou druhou příčku. Jak si vedli další naši závodníci? Sekanina byl 19., Kulhánek 23. (6. v U23), Procházka 30. a Rotter 38.
„Kluci zajeli velmi dobrý závod. Hampl potvrdil výbornou formu, ale těší mě, že se k němu přidali i další. Hlavně mi dělá radost, jaké pokroky dělají naši mladí závodníci. Je vidět, že jdeme správnou cestou,“ dodal šéftrenér Trkal.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.