Home » MTB, Pozvánky k závodění, Za jízdy, Závody

POZVÁNKA NA ZÁVOD BIKETIME VELO CHALLENGE 6.6.2015

Submitted by on Pondělí, 18 Květen 2015No Comment
POZVÁNKA NA ZÁVOD BIKETIME VELO CHALLENGE 6.6.2015

Zveme vás na  cyklistický závod BIKETIME VELO CHALLENGE, který se koná dne 6. 6. 2015 u Písku v ATC Milavy ve Velké Turné. Jedná se o unikátní koncept závodu, ve kterém soutěží buď 4-členné týmy z firem nebo se můžete zúčastnit jako jednotlivci.

Sestavte 4-členný tým nebo se přihlašte do závodu jednotlivců a registrujte se na www.velochallenge.cz/registrace.

Na závodu v Písku se můžete stát členem týmu TV Prima s kapitánem Romanem Šeberlem, který se závodů zúčastní. Členství v jeho týmu si můžete vydražit na www.velochallenge.cz/aukce. Výtěžek z aukce bude věnován Nadaci Terezy Maxové dětem. Hlavním mediálním partnerem je TV Prima, která odvysílá reportáž ze závodu.

PROČ BY SES MĚL ZÚČASTNIT?

SOUTĚŽ O KOLO – Každý přihlášený závodník s řádně zaplaceným startovným se automaticky dostává do slosování o kolo BULLS Sharptail 29 v hodnotě 22 000 Kč.
JÍDLO A PITÍ PRO ZÁVODNÍKY ZDARMA – Na závodě bude k dispozici kvalitní catering.
STARTOVNÍ BALÍČEK PRO ZÁVODNÍKY – Voucher v hodnotě 500 Kč od Adidasu, voucher v hodnotě 200 Kč od ABUSu, časopis Mountain Bike Action v hodnotě 99 Kč.
BOHATÝ DOPROVODNÝ PROGRAM PRO CELOU RODINU – Bike Trial show Martina Šimůnka, dětský cyklistický závod PRIMÁČEK, škola kola, testování kol a elektrokol značky BULLS, degustace vín.
HODNOTNÉ VĚCNÉ CENY od partnerů závodu – BULLS, ABUS, NRC, Jíša Rent Car, Birell, Big Shock!, Jägermeister, Lawi, Silvini, Adidas, Chateau Herálec a další.

Bližší informace o závodu a možnost registrace najdete na webových stránkách www.velochallenge.cz.

Comments are closed.