Home » Aktuální téma, Foto, Silniční cyklistika, Technika & Recenze, Tour de France

Prodlužte si zážitek z Tour de France s exkluzivními TdF doplňky

Submitted by on Středa, 24 Červenec 2019No Comment
Prodlužte si zážitek z Tour de France s exkluzivními TdF doplňky

Letos již 106. ročník nejslavnějšího cyklistického závodu světa pomalu ale jistě řadí vysoké stupně do finále. Na jezdce čekají nejslavnější horské pasáže a napětí se řádně stupňuje.
Také jste jako u vytržení, když se blíží přímý přenos? Pokud chcete, aby s vámi slavná Tour de France vydržela ještě déle, než jezdci protnou nedělní cíl, mrkněte na některé z exkluzivních doplňků Tour de France, které se nám objevily na e-shopu!

Láhve v barvách Tour de France
Právě láhve v barvách TdF vyhlašujeme jako skvělý počin, kterým si svoje (nejen) silniční kolo můžete vyzdobit. Na výběr je ze dvou variant – menší, 400 ml se špičkovou termoizolační fólií a větší, 600 ml s anatomickým uzávěrem a tradičními barvami oblíbeného závodu.

Sada LED světel s logem Tour de France
Další výtečný doplněk, kterým si můžete sedlovku a řídítka ozdobit nejen v době konání TdF. Potěší jednoduché pogumované zpracování s univerzálním gumovým držákem přesně tak, jak to máme u LED světel rádi. Tento oficiální TdF produkt se dodává v sadě i s malým šroubováčkem pro snadnou výměnu baterií.

Šikovná duopíst pumpička s logem Tour
Mezi doplňky Tour de France se objevila také velmi šikovná pumpička v technickém provedení duopíst a s integrovaným manometrem o hodnotách v PSI a barech. Pro maximální komfort používání nesmí v balení chybět i držák na rám kola.

A to samozřejmě není všechno! Na celou nabídku, kde nechybí ani cyklistické přilby, dětské odrážedlo v barvách Tour a další vychytané doplňky, které jen tak u někoho neuvidíte, můžete najít ZDE

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.