Home » Aktuální téma, MTB, Nezařazené, Silniční cyklistika, Týmy & závodníci, Závody

Cyklistický tým Galaxy CykloŠvec získal v roce 2014 opět řadu úspěchů

Submitted by on Úterý, 13 Leden 2015No Comment
Cyklistický tým Galaxy CykloŠvec získal v roce 2014 opět řadu úspěchů

Písecký Jakub Říha získal na mistrovství světa ve fourcrossu v Rakousku 7. místo a stále se zlepšuje i ve sjezdu. Tým Galaxy CykloŠvec skončil 3. v celkovém hodnocení Galaxy série – MTB maratonů. Mezi jednotlivci z týmu zde byla nejlepší Eva Kornalíková 2. mezi ženami a 5. Lucie Kozáková. Mezi muži 19-29 let skončili nejlépe 5. Tomáš Kudlák, 7. Robin Hyšpler, 8.Zbyněk Holubovský a 11.Lukáš Bušek. Mezi muži 49-49 let skončil 6. Petr Kopic. Vítězství v jednotlivých závodech získali ve svých kategoriích Radek Neumann a Petr Soukup, který zvítězil i celkově v závodě Tour de Brdy.

V silničních závodech byl nejlepší z týmu letos David Korčák, který se stal mistrem ČR Masters v časovce jednotlivců v Sokolově. Na mistrovství světa v Lublani skončil 18. Skončil 2. v Českomoravském poháru v časovkách a 4. v Českomoravském poháru v silniční cyklistice Masters. Tým Galaxy CykloŠvec skončil 4. celkově v JAL./Jihočeská amatérská liga/. Řadu vítězství i umístění na stupních vítězů získal v jednotlivých závodech JAL i ŠUAC pro tým opět i loňský vítěz JAL Oldřich Míka, který letos skončil 4. Pavlína Vejvodová byla v JAL 2. mezi ženami.

V letošním roce se koná mistrovství světa ve fourcrossu poprvé v ČR v Jablonci, kde budeme fandit Jakubovi Říhovi, aby dosáhl co nejvýše, vždyť má už bronz z MS v Austrálii a je mistrem Evropy 2013.

Galaxy CykloŠvec chce vylepšit i umístění v týmových soutěžích i mezi jednotlivci v Galaxy sérii a JAL. David Korčák chce vylepšit umístění v Českomoravském poháru v silniční cyklistice.

Další info: www.cyklosvec.cz/rs/team/

Comments are closed.