Home » Nezařazené, Technika & Recenze, Tip týdne

Stevens Volt

Submitted by on Čtvrtek, 23 Září 2021No Comment
Stevens Volt

Rám Carbon SL HMF, vidlice STEVENS Full Carbon SL HMF, Vybavení: Shimano Ultegra Cena  80 990 Kč, Na objednávku ze skladu výrobce v Hamburku,

Stevens custom program zahrnuje hned několik rámových základů, nesehnatelných v běžné nabídce. Kdo této služby využije, může se těšit z docela originálního stroje, který jen tak někdo jiný nemá. Triatlonový Volt umožňuje volbu hned z pěti sad pohonu.

Startuje se u „shimaňácké stopětky“ a stejný japonský výrobce stojí za 2×11 Ultegrou a Dura Ace. Obě dvě zmíněné sady si můžete dopřát v elektrice Di2. Takto specifikované kolo se očekávatelně přehoupne přes 100 000 Kč. Volba pohonu však není jediným kouzlem custom programu Stevens. Ráfkové brzdy TRP sice figurují jako jediná varianta, ale mnohem důležitější je vybrat si rozsah kazety. Možnosti jsou čtyři, od 11-25 do 11-34 zubů. Ještě větší zábava je se zapletenými koly, kde se výběr blíží k deseti možnostem, zahrnujíce Mavic Ksyrium, Cosmic či karbonové DT Swiss PRC 1400 Spline s váhou pod 1500 g. A tak by šlo pokračovat ještě dlouho. Doporučujeme podívat se na stránky německého výrobce a proklikat se celým procesem. Při něm se dostanete i ke kokpitu, který lze ladit dle preferencí jezdce a může obnášet i integrovaný box na jídlo a hydrataci.

Stejně tak si můžete Stevens Volt domluvit u českého dovozce značky, společnosti CykloŠvec z Písku. Více najdete na www.cyklosvec.cz.

Další info: zde

 

 

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.