Home » Aktuální téma, Silniční cyklistika, Týmy & závodníci, Závody

Velká cena Jihlavy 2012

Submitted by on Pátek, 19 Říjen 2012No Comment
Velká cena Jihlavy 2012

V Jihlavě se na cyklistickém kriteriu vystřídaly všechny věkové kategorie sportovců, kteří si chtěli zasportovat a poměřit síly s ostatními závodníky. Kostkový 700 m dlouhý okruh dokonale prověřil schopnosti jezdců, kteří jej absolvovali 50krát. Nejvíce sil měl nakonec Zdeněk Mlynář (FOCUS cycling team Znojmo), před silným týmem Sparty a Dukly Praha.

Velká cena Jihlavy byla velice rychlým a technickým závodem a v podzimním počasí na Vysočině přilákala na start silničáře a cyklokrosaře. Od prvního šlápnutí byli velice aktivní jezdci Sparty. V první třetině závodu se na špici objevoval i Jiří Nesveda (AC Sparta Praha), který závody na kostkách nemá v oblibě.

Jihlava 2012 spurt 1. Zdeněk Mlynář

Naopak Zdeněk Mlynář byl ten, kdo si s tratí rozuměl a komu nejvíce vyhovovala. Aktivně se v závodě předvedli i mladíci z týmu PSK Whirlpool Author. Celkové šesté místo nakonec pro tým vybojoval David Dvorský.

Do cílové zatáčky už najížděl jako první Zdeněk Mlynář a pozici uhájil s přehledem až na cílovou pásku. Za ním s odstupem dojel Rostislav Krotký a třetí dospurtoval Martin Hačecký.

Zdeněk Mlynář v cíli: „Jelo se mi dobře, trať mi docela sedla. Navíc oproti silničářům, kteří jsou již v útlumu, pokračuji v cyklokrosové sezoně a jsem dobře rozjetý!“

Velká cena Jihlavy 18. října 2012

1. místo          Zdeněk Mlynář (FOCUS Cycling Team Znojmo)

2. místo          Rostislav Krotký (AC Sparta Praha)

3. místo          Martin Hačecký (ASC Dukla Praha)

4. místo          Tomáš Medek (Madeta – Fitness/Spezialized)

5. místo          Oldřich Míka (Galaxy CykloŠvec)

6. místo          David Dvorský (PSK Whirlpool Author)

7. místo          Tomáš Čer (Bohemia cycling team)

Foto: Tomáš Tesař

Comments are closed.