Home » Aktuální téma, MTB, Silniční cyklistika, Trénink, Týmy & závodníci

CAFFENANNINI Cycling MTB Team na Lanzarote

Submitted by on Pondělí, 27 Únor 2012No Comment
CAFFENANNINI Cycling MTB Team  na Lanzarote

Tak jako každý rok jsem vyrazil v pondělí s naším týmem na cyklistické soustředění. Letos jsme zvolili ostrov Lanzarote a jsem upřímně rád, krásných 21 stupňů.

V pondělí jsme vyrazili směr Drážďany. Na letišti nás čekala nepříjemná záležitost, když jsme si mysleli, že dáme dvě kola do jednoho kufru a váha se bude sčítat. Nesnažili jsme se ušetřit, ale dělali jsme to každý rok. Nepříjemná enderačka nás, ale vyvedla z omylu – máte na letence napsané tři kola, tak tři bedny. Kolo jsme vyndali z kufru a zabalili jen tak do strečky a narychlo sehnaných krabic. Bylo to pro ní Ok a my mohli nasednout směr Lanzarote.
K našemu překvapení, vše dorazilo v pořádku. Hned první den jsme dali něco okolo dvou hodin a tak to pokračuje zatím stoupajícím tempem dnes pouhých 4,20 hodin = cca 130 km.

Nahoře dost fouká, ale u moře to jde. Teplota zatím neklesla pod 20 stupňů. Co mne, ale štve, jak tady super vaří, mám jen strach abychom ještě nepřibrali.

koks2

P.S.

Dnes jsme měli volnější den, tak nám náš manažer pan Harrison  opatřil tři zánovní horská kola. Trochu mne mrzelo, že jen Nikola měl odpružený předek, já s Milanem jsem se musel spokojit s pevňákem. Milan musel mít samozřejmě barvu, jako má Štybar, já měl výhodu třech převodníků.
Na horských kolech jsme se trochu vyřádili v prašných dunách a absolovali i několik náročnějších sjezdů. Pro příště bychom raději zvolili galusky TUFO, přeci jenom lépe drží.
Večer nám pan Harrison připravil několik místních ryb a spoustu ovoce, jsem zvědavý jak zase zítra vyrazíme na silniční čtyřhodinový švih.

Petr Šimera

Comments are closed.