Home » Aktuální téma, Cyklokros, Foto, MTB, Týmy & závodníci, Závody

Expres CZ Tufo Team Kolín startuje na Mistrovství České republiky v cyklokrosu

Submitted by on Pátek, 8 Leden 2021No Comment
Expres CZ Tufo Team Kolín startuje na Mistrovství České republiky v cyklokrosu

Ač by se při pohledu z okna, nebo do novin mohlo zdát, že Vám nemůžeme zaslat žádné závodní výsledky, opak je však pravdou. Již po tomto víkendu Vám totiž pošleme výsledkový servis z blížícího se Mistrovství České republiky v cyklokrosu, ve středočeských Jabkenicích, které bude zároveň nominací na MS v cyklokrosu v Belgii. Již po 70 se totiž pojede republikový šampionát v této disciplíně, kterou nezastaví snad žádné počasí. Na start se postaví hned čtveřice našich závodníků. Dva jezdci kategorie mužů elite Jakub Kučera a Robert Hula. Do jejich startovního bloku se postaví i junior Matěj Pospíšil, který se do tohoto závodu také nominoval. Tereza TvarůžkováA růží mezi trním bude Tereza Tvarůžková, která se pokusí útočit na pódium v ženské kategorii.  Závodníci teamu startují na kolech Stevens Super Prestige s řetězy KMC od dovozce do ČR – CYKLOŠVEC.

Rok 2020 pro nás byl velice úspěšným i na mezinárodní úrovni. Rok 2021 tak zahajujeme jako nejlepší český MTB tým na 20 místě v celosvětovém žebříčku. Tereza Tvarůžková aktuálně figuruje na pozici 13 nejlepší ženy na světě. Karolína Bedrníková ve své juniorské kategorii stále drží 4 místo. Do roku 2021 jsme posílili i po straně závodnické. Závodní tým doplní Mistr Ruska v disciplíně XCO Timofei Ivanov.

Foto: Jaroslav Svoboda

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.