Home » Aktuální téma, Foto

Nový model Bianchi Specialissima

Submitted by on Sobota, 31 Říjen 2020No Comment
Nový model Bianchi Specialissima

Zcela nový karbonový rám SPECIALISSIMA zkonstruovaný s ohledem na všestrannost. Kombinuje velmi nízkou hmotnost a vynikající tuhost. Společně s jednou z nejúspěšnějších kampaní World Tour je Bianchi hrdé na to, že představuje svůj nejnovější silniční závodní stroj: SPECIALISSIMA. Nový karbonový rám pro kotoučové brzdy, který společnost Bianchi zcela přepracovala s ohledem na všestrannost, váží pouhých 750 g (lakovaný, velikost 55), ale je také skvěle tuhý a poskytuje vynikající přenos této síly na silnici. Nová Specialissima je určena pro profesionály UCI WorldTour, aby z nich bylo kompletní závodní kolo. Ať už jde o stoupání do výšin nebo o dominování na rovině, nová Specialissima je řešením. Specialissima, nesoucí jméno, které se stalo ikonickým, je nový čistý závodní stroj s vylepšeným stoupáním, vylepšenou brzdnou silou díky kotoučovým brzdám a plynulejším aerodynamickým výkonům. Nový všestranný model navržený společností Bianchi bude oficiálním strojem týmů GreenEDGE WorldTour pro muže i ženy a připojí se ke světově proslulému aerodynamickému modelu Oltre společnosti Bianchi.

VŠESTANNĚ EXELENTNÍ –  Specialissima se umístila na špici kategorie všestranných silničních kol Bianchi a přináší vynikající výkon ve stoupání, s vylepšeným aerodynamickým výkonem a úrovní tuhosti, kterou toto kolo na tomto světle zřídka vidí. Karbonový diskový rám váží pouhých 750 g a poměr tuhosti k hmotnosti je to, co jezdci WorldTour milují a potřebují. Systém potlačení vibrací Bianchi CV zesiluje pocit z jízdy, vymaže nedokonalosti a zlepšuje kontrolu při jízdě ze svahu. Pro tato vylepšení aero použila společnost Bianchi inovace vyvinuté pro plodnou aerodynamickou platformu Oltre s lepší integrací (vnitřní vedení kabelů, integrovaná sedlovka a kokpit), ostřejšími liniemi a trubkami ve tvaru vzduchu, což masivně zvyšuje zážitek z jízdy. NOVÉ BARVY – Bianchi změnila nejen technické vlastnosti rámu Specialissima, ale také vzhled s čistšími aerodynamickými liniemi a novými svěžími barvami. Aby pokračovala v dědictví Bianchi, nabízí se stále barva Celeste, ale je k dispozici také ultralehká celočerná barva, vytvořená speciálně pro WorldTour se snížením hmotnosti o 80 g. Dokončení sestavy je prvotřídní nová zeleno-modrá volba s charakteristickým italským stylem. KOLEKCE PODPISU – Rám Specialissima lze také přizpůsobit díky novému konfigurátoru barev Bianchi, který zákazníkům umožňuje vybrat si z různých kombinací a vytvořit jedinečnou verzi. Bianchi také vytvořila „Signature Collection“ pro ty, kteří si cení vzácnosti a estetiky, přičemž si vybrali z pěti různých barev pro rám a grafiku, které připravili a vybrali kreativní designéři Bianchi, aby nabídli exkluzivní umělecká díla. Všechny rámečky jsou ručně malovány v Itálii odbornými řemeslníky Bianchi a hrají duhovými a holografickými prvky.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.