Home » Aktuální téma, Foto

Představujeme tipy na dárky pro ženy a cyklistky

Submitted by on Středa, 12 Prosinec 2018No Comment
Představujeme tipy na dárky pro ženy a cyklistky

Tento týden jsme pro Vás vybírali tipy na dárky z řad dámského zboží. Dnes frčí retro, ale také elektrokola a nesmí chybět i péče o zdraví. Tohle všechno Vaše partnerky, dcery a příbuzné v dnešní době rozhodně ocení. Pojďte se s námi inspirovat!

Galaxy Juliet – elegance a pohodlí do městské džungle
Domácí značka Galaxy ví moc dobře, jak vypadají ulice našich měst a cyklostezky, které je spojují. Reakcí pro ženy každého věku je dostupné retro kolo Juliet, osazené kompletními doplňky – tedy blatníky, nosičem, stojánkem a LED světly. S tímto modelem tak není problém brázdit ulice za každého počasí, při cestě do práce, na cvičení, na nákup a další aktivity. Díky nízkému rámu se navíc skvěle nasedá na širokou a pohodlnou sedačku, ze které je skvělý výhled. A když přijdou kopce, může se cyklistka spolehnout na řazení Shimano Nexus, zabudované v zadním náboji.

Galaxy Safir – dostupné elektrokolo s nejlepší formou pohonu
Použití motoru ve středovém složení a baterie integrované do horní rámové trubky je bezesporu tou nejlepší variantou, kterou si můžete na elektrokole dopřát. Hmotnost je výborně rozložena díky ideálnímu těžišti, k baterii je dobrý přístup a navíc toto řešení vypadá elegantně. Právě proto si dovolíme tvrdit, že je Galaxy Safir vážně povedenou kombinací tradičních tvarů a moderního elektropohonu. Model vychází z klasického krosového základu, proto je řízení snadné, lehké a posed pohodlný. S tímto elektrokolem se krájí kilometry jedna báseň – ať už ve městě, nebo po cyklostezkách a v lehkém terénu.

Stevens E-Stoke Lady – špičkové E-MTB pro objevování krajiny
Univerzální E-MTB těch nejvyšších kvalit, se kterým nadšené cyklistiky zažijí neopakovatelná dobrodružství. Stevens E-Stoke Lady se nejlépe cítí v lese a na horách, v kopcovité krajině, kde bikerky ocení bezkonkurenční sílu motoru Bosch Performance a spolehlivost komponentů Shimano. Jízdnímu komfortu dominuje projev odpružené vidlice SR Suntour XCR34 a pořádně dimenzované pláště od Schwalbe.

RSP Pro Agil – regenerační gel se skvělými účinky
Tento gel by neměl chybět v žádné výbavě pravé cyklistky. Ptáte se proč? Každý sval, toužící po regeneraci, by vám ihned odpověděl. RSP Pro Agil při krátkodobé masáži chladí unavené svaly a úpony, čím zrychluje regeneraci svalových buněk. Ukažte vašim cyklistkám, že vám na nich opravdu záleží! Tento dárek udělá velkou radost.

Více dárků pro ženy a cyklistky ZDE

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.