Home » Aktuální téma, Foto, Silniční cyklistika, Trénink, Týmy & závodníci

Tréninky ve Španělsku i na Mallorce

Submitted by on Sobota, 10 Únor 2018No Comment
Tréninky ve Španělsku i na Mallorce

Silniční tým Favoritu Brno U23 se na novou sezónu chystá v ideálních klimatických podmínkách ve Španělsku a na Mallorce. První část týmu odletěla už 7. ledna na jih Španělska poblíž Málagy. Sekanina, Hampl, Zechmeister, Cihlář a Procházka trénovali v teplotách kolem 20 stupňů.

„Denně jsme byli v telefonickém kontaktu. Kluci měli daný tréninkový plán, diskutovali jsme o každém tréninku, o pocitech. Odtrénovali vše, co jsme chtěli a mám z jejich přístupu velmi dobré pocity,“ řek trenér František Trkal.

Další část týmu, Rybín, Anděl a Solař, trénuje nyní na Mallorce. „Jsou to středoškoláci a nemohli být tak dlouho pryč. Proto nebyli ve Španělsku, kde šlo o dlouhodobé soustředění, ale budou se chystat dva týdny na Mallorce,“ informoval trenér.

Celý tým se sejde 25. února, kdy v kompletním složení odjede na tradiční soustředění do Chorvatska. „Jsem rád, že se nám vyhýbají zdravotní problémy a všichni závodníci jsou v pořádku. Jediný, kdo na pár dní vypadl z tréninku kvůli onemocnění, byl Petr Hampl,“ dodal František Trkal.

Comments are closed.