Home » Aktuální téma, MTB, Týmy & závodníci

V Langenlois se dařilo mládežníkům Remerx teamu

Submitted by on Sobota, 2 Duben 2011No Comment
V Langenlois se dařilo mládežníkům Remerx teamu

V rakouském Langenlois jel tradiční jarní závod zařazený do kategorie UCI I. Každoročně se zde především v elitních kategoriích sejde velice dobrá konkurence a závodníci tak mají jednu z prvních možností otestovat své soupeře v nové sezoně.

Nedělnímu závodu I. kategorie předchází vždy sobotní program pro kategorie mládeže, masters a hobby. Nás zajímala především kategorie mládežníků do 15 let. Mezi chlapci jsme měli na startu Lukáš Kunta a Pavla Křížka a mezi děvčaty Dádu Březinovou a Janu Czeczinkarovou. Všichni čtyři se blýskli výbornými výkony. Jana si připsala první letošní vítězství a Dáda ji následovala druhým místem. Mezi chlapci se v konkurenci téměř čtyřiceti závodníků prosadili oba naši borci. Lukáš dokončil třetí a Pavel čtvrtý. Začátek sezony tedy na výbornou a věříme, že obdobné výsledky budou pokračovat i v dalším průběhu sezony.

Bohužel v neděli se eliťákům zdaleka tak nedařilo jako v sobotu mládežníkům. Ve výsledcích patří osmáctá příčka se ztrátou téměř šesti minut na vítězného Jardu Kulhavého Filipu Eberlovi, dvacátýprvní dokončil Marek Rauchfuss a až třicátédeváté místo obsadil Tomáš Pešek… Všichni tři naši elitní závodníci pokračují z Langenlois přímo do Igrane na dvoutýdenní soustředění, kde se budou snažit připravit na první závod ČP tak, aby nevýrazné výsledky z Langenlois co nejdříve napravili…

Veškeré informace ze závodu včetně fotogalerie naleznete na oficiálních webovkách…

Remerx team používá v sezoně 2011 přilby a brýle Catlike, maziva a masážní prostředky RSP a vidlice Fox, které dováží do ČR – CYKLOŠVEC s.r.o.

Comments are closed.