Home » Aktuální téma, MTB, Pozvánky k závodění, Závody

Pozvánka na FOX GALAXY MARATON PRACHATICE 16.5.2015

Submitted by on Pátek, 8 Květen 2015No Comment
Pozvánka na FOX GALAXY MARATON PRACHATICE 16.5.2015

Zveme Vás na 2.závod Galaxy série 2015 – FOX GALAXY MARATON PRACHATICE 16.5. Loni zde zvítězil bývalý slavný silničář Jan Hruška, který vezl i růžový trikot na Giro d’Italia .  Start i cíl je před Městským stadionem v Prachaticích.

Ceny: věcné pro první tři v kategorii – vrchařská prémie – cena pro vrchaře smolaře (13. V pořadí na vrchařské prémii) – nad rámec standardních kategorií se vyhlašuje kategorie pořadatele, jde o prvních tři závodníky z druhé poloviny těch, kteří dokončí dlouhou trasu A zároveň je vyhlášena kategorie pro první tři závodníky druhé poloviny startovního pole na dlouhé trasy. Toto pořadí se určí z absolutního pořadí těch, kteří dokončili. Tzn. pokud dojede na dlouhé do cíle 100 závodníků, stávají se jezdci, kteří přijedou absolutně 51., 52. a 53. těmi, kteří jdou v této kategorii na bednu a to bez rozdílu kategorií!
POZOR!!!! Neodjíždějtep předčasně!!! Z výše uvedeného vyplývá, že vlastně do poslední chvíle – do projetí posledního hodnoceného – není jasné, kdo v této kategorii půjde na bednu!

Startovné: Lze se přihlásit předem za snížené startovné.
Startovné je 400,- Kč do 10.5. 2015.
Po tomto datu i v den závodu je startovné ve výši 500,- Kč.

Pro uznání zlevněného startovného je rozhodující datum doručení částky pořadateli.

Ve všech případech uvádějte při platbě jako variabilní symbol číslo, které Vám přijde v automatickém emailu po odeslání elektronické přihlášky. Je možno platit najednou jedním dokladem za více osob, v tom případě zašlete všechny přihlášky v jedné obálce. Originál dokladu o zaplacení startovného vezměte s sebou k prezentaci pro případné reklamace.

1. převodem na účet 155101009/0600
-jako variabilní symbol uvádějte číslo vygenerované přihlašovacím systémem Sport Base
2. poštovní poukázkou
3. v hotovosti ve SportShopu , Husova ulice 103, Prachatice

– V případě přihlášení prostřednictvím elektronického formuláře Vám bude vygenerován variabilní symbol, jinak použijte své rodné číslo

Trasy:
A – 63 km, převýšení 1580 m, 30 % asfalt
B – 42 km, převýšení 1100 m, 30 % asfalt

Start:
trasa A (všechny kategorie) 11:30 hod
trasa B (všechny kategorie) 12:00 hod
vložené závody dětí: 10:00 hod

Kategorie uvedené v pravidlech Galaxy série

Fox – výhradní dovozce do ČR vidlic a tlumičů z USA CYKLOŠVEC s.r.o. při maratonu v Prachaticích vylosuje bezplatný servis Fox pro 2 účastníky závodu. www.cyklosvec.cz/fox-racing-shox/

Další info: www.galaxy-serie.cz

Comments are closed.