Home » Technika & Recenze, Tip týdne

TRETRY CATLIKE WHISPER MTB

Submitted by on Neděle, 1 Březen 2015No Comment
TRETRY CATLIKE WHISPER MTB

Velikosti: 39-48, hmotnost: 327 g (vel. 43) – podrážka: zesílený nylon s Grafenem – SPD system kompatibilní – svršek boty: MicroFiber – 11 větracích otvorů – upínací systém pomocí 2 otočných koleček ATOP+1 pásek na suchý zip – ochranná vrstva TPU (Thermoplastic polyurethane) v oblasti špičky a paty – zpracování: technologie vysokofrekvenčního šití – 3M reflexní prvky v zadní části boty – protiskluzové výztužení v oblasti paty – dvojitá vložka s podporou klenby nohy.

Ergonomie: Řada cyklistických treter Whisper byla navržena tak, aby byl maximalizován komfort. Jsou konstruovány tak, že vnitřek boty dokonale přilne k chodidlu. To je tlačeno patou do zadní části boty, kde protiskluzová vložka drží chodidlo pevně na jednom místě. Špička boty je lehce širší a může být ještě o několik milimetrů rozšířena díky malému překrytí v oblasti zakončení jazyka. Bota se tak lépe přizpůsobí celé ploše chodidla. Tretry řady Whisper mají navíc v oblasti špičky pásek na suchý zip, což umožňuje jezdci další možnost regulovat utažení boty v přední části (např. při intenzivnějším šlapání).

Pro MTB tretry Catlike vyvinul speciální materiál vzniklý kombinací nylonu a grafenu. Právě přidáním grafenu do nylonu byla významně zvýšena pevnost a tuhost tohoto materiálu, přičemž nebyla jakkoli zvýšena hmotnost. Kombinaci právě těchto materiálů použila značka Catlike jako vůbec první na světě při konstrukci cyklistické obuvi.

Podrážka je ergonomicky vytvarována tak, aby se perfektně přizpůsobila tvaru chodidla a byl tak dosažen maximální komfort. Podrážka je konstruována pro velký záběr při náročných podmínkách jízdy (prudké stoupání, mokro). 4 barevné varianty. Cena: 3990 Kč Info: zde

Comments are closed.