Home » Aktuální téma, Pozvánky k závodění

Pozvánka na veletrh For Bikes 2014

Submitted by on Čtvrtek, 30 Leden 2014No Comment
Pozvánka na veletrh For Bikes 2014

“Více než tisíc kol pod jednou střechou”, tak zní motto letošního veletrhu For Bikes. Jediný český veletrh zaměřený na cyklisty otevře brány výstaviště v pražských Letňanech už po páté, konkrétně ve dnech 28.-30.3. 2014.

Organizátoři jubilejního 5. ročníku připravují pro milovníky kol a aktivního způsobu trávení volného času, další novinky.  Na své si přijdou všichni, souběžně totiž budou v halách letňanského areálu, na ploše 30.000 m2, probíhat i veletrhy  Sport Show a For Caravan.

Přední cyklistické značky představí své novinky a jejich prezentace doplní atrakce a doprovodný program pro děti i dospělé, už dnes je registrována téměř stovka firem , což svědčí o vzrůstajícím zájmu o  veletrh.

Nebudou to jen novinky ze světa cyklistiky ale, pod hlavičkou “Česko jede”, svou nabídku představí jednotlivé kraje České republiky, atraktivní  zahraniční oblasti a samozřejmě chybět nebudou ani cykloturistické cestovní kanceláře.

“V polovině ledna máme o 20 % více přihlášených firem než v minulém roce,” upřesnil ředitel obchodního týmu Pavel Hájek a dodal. “Velmi povzbuzující je zpráva, že registrujeme v řadách přihlášených firem výrobce a importéry jízdních kol , kteří ještě na veletrhu nevystavovali. Už nyní tedy můžeme s velkou radostí konstatovat, že návštěvníci For Bikes 2014 uvidí více značek jízdních kol než v roce 2013.”

Bohatý bude doprovodný program. Jmenujme například Big Shock pódium s množstvím zajímavých hostů, mezinárodní trialové závody a exhibice,  testování horských kol a elektrokol, dětskou dovednostní dráhu, soutěže a další.   Stejně jako vloni se budou udělovat nejlepším exponátům veletrhu ceny Grand Prix.

Nesmíme zapomenout na návštěvnickou soutěž For Bikes 2014 o hlavní cenu – horské kolo Trek, které věnuje pražská firma Eurobike. Tentokrát to bude celoodružený model Fuel EX 7 v hodnotě 60.000 Kč.

For Bikes logo

For Bikes 2014 – Sport Show 2014 – For Caravan 2014

28.-30.3. 2013
- Praha 9 – Letňany – PVA Expo Praha

Vstupné: 150 Kč, děti do 12 let zdarma

www.forbikes.czwww.sport-show.czwww.forcaravan.cz

Comments are closed.