Home » Aktuální téma, MTB, Týmy & závodníci, Závody

CAFFENANNINI MTB Team na prvních závodech sezony

Submitted by on Čtvrtek, 31 Březen 2011No Comment
CAFFENANNINI MTB Team na prvních závodech sezony

Po měsíci jsem natrvalo doma. Minulý víkend jsme byli na prvém závodě italské série a byla to síla. V neděli na startu pršelo, při závodě pršelo a v cíli pršelo.

Tomáš Trunschka s Jardou Musilem se postavili na start u hradeb v Monteriggioni a hned od začátku byli vidět na špici. Jarda za to vzal opravdu z tuha a držel ze všema krok, pak ale píchal a otočil přesmykač a byl rád, že dojel. Tomáš se snažil a nakonec z toho bylo jen sedmé místo. Určitě se, ale nemusí za výsledek stydět i když ho porazili např. veteráni z Tour Casagrande nebo svěťák Deho. Trať byla klasická – lepivé bláto a nahoru a dolu a žádný asfalt.
V cíli bylo aspoň co mýt. Kolo SantaCruz se ale moc neosvědčilo na takovýto rychlý závod, jelikož mu chybí absence úplného zamykání tlumiče. S největší pravděpodobností na  příštích závodech již Tomáš pojede na novém kole KHS.

Ve zbývajícím týdnu jsme pokračovali v najíždění kilometrů v proměnlivém počasí od 15 do 22 stupňů.
Při trénincích jsme měli možnost ochutnat nové příchutě gelů od Multipoweru např. cola a jsme asi na cole ujetý, protože chuť byla dobré a po této energii nám ani neseklo. Ke konci kempu už, ale byli trochu prošití Milan i Jarda, tak jsme se těšili domů. A tady taková ranní kosa.
Ubytování bylo luxusní, měli jsme pronajatý celý dům v olivovém a borovicovém háji, jen nás trochu v noci rušila divoká prasata.

CYKLOŠVEC dodává týmu přilby Catlike a vidlice Fox

CAFFENANNINI Cycling MTB Team

Info: http://team.cenytisku.cz

Comments are closed.